ΕΝ.ΔΗΜΟ.: Οι εισηγήσεις του 10ου Δημοτικού Συμβουλίου (24-05-2016) - OlaDeka

ΕΝ.ΔΗΜΟ.: Οι εισηγήσεις του 10ου Δημοτικού Συμβουλίου (24-05-2016)

Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος μας στέλνει τις εισηγήσεις ηλεκτρονικά. Καλωσορίζουμε αυτή την πρακτική και ελπίζουμε να καθιερωθεί.

Οι περισσότεροι λοιπόν δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι πλέον ενήμεροι για το περιεχόμενο των εισηγήσεων που μέχρι τώρα δίνονταν μόνο στους επικεφαλής των παρατάξεων.

Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. συνεχίζουμε παρ’ όλα αυτά να δημοσιεύουμε τις εισηγήσεις,ώστε να πληροφορείται ο κάθε δημότης και να εκφέρει παρατηρήσεις σε μια διαδικασία συνεχούς διαβούλευσης.

Επιπλέον η πρώτη φορά δικαιολογεί και μικρά λαθάκια ή παραλείψεις τα οποία διορθώσαμε.

Έτσι σε αυτή τη λίστα μπορείτε να βρείτε και τις εισηγήσεις των θεμάτων 27 και 28 οι οποίες λείπουν. Το θέμα 13 στο οποίο το scan είναι αντίστροφο διορθώθηκε και στο θέμα 22 συμπεριλάβαμε και τους επισυναπτόμενους χάρτες προσανατολισμού.

Πιέστε απλά πάνω στο τίτλο του κάθε θέματος για να διαβάσετε την αντίστοιχη εισήγηση.

Μπορείτε να μας αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο [email protected] ή να γράψετε το μήνυμά σας στην ειδική φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά μπάρα του blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. ή ακόμα κάτω απο την ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος στο blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. είτε στην σελίδα μας στο facebook σαν δημόσιο σχόλιο κάτω απο την σχετική ανάρτηση.

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις.

2.Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 Δήμου Καστοριά

3. Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2016 Δήμου Καστοριάς.

4. Ανάκληση Πρότασης (συμβολαίου) Δωρεάς ακινήτου του Δήμου Καστοριάς προς το Ελληνικό Δημόσιο για τις ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ. και έγκριση Δωρεάς ακινήτου του Δήμου προς το Ελληνικό Δημόσιο για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς σύμφωνα με το Ν.3463/06.

5. Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης Μνήμης για τους Καστοριανούς Αδελφούς Εμμανουήλ, συντρόφους του Ρήγα Φεραίου.

6. Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης με ομιλητή τον πολιτικό και διακεκριμένο Κοινωνιολόγο και Συγγραφέα κ. Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

7. Ορισμός μελών Δ.Σ. για τη συγκρότηση Επιτροπής Διοίκησης του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Καστοριάς.

8. Έγκριση γενόμενης μετάβασης Αντιδημάρχου κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου στην Αθήνα για εκτέλεση Υπηρεσίας.

9. Έκδοση Ψηφίσματος για την καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας».

10. Έγκριση διοργάνωσης ημερίδας με θέμα: «Θεσμική λειτουργία και αποστολή των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων:
Η Αρχιτεκτονική Δομή του Προγράμματος “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”».

11. Έγκριση συμμετοχής του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, ως εταίρος στην υπό σύσταση «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης».

12. Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης προς τιμή των εθελοντών που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Έκθεσης Ζωγραφικής: «Νίκος Δραγούμης, ο Ζωγράφος».

13. Έγκριση μετάβασης του Αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Πετρόπουλου στην Αγία Πετρούπολη, προκειμένου να συμμετέχει στην αποστολή του Δήμου Θεσ/νίκης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Διπλωματία των Πόλεων» και του «2016 Έτος Ελλάδας –Ρωσίας».

14. Έγκριση επανεκτύπωσης του λευκώματος με τίτλο: «Η Καστοριά του Χθες και του Σήμερα».

15. Έγκριση επιχορήγησης Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταβρύσου «Ο ΠΟΝΤΟΣ».

16. Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης για παραχώρηση ή μη δικαιώματος χρήσης θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 3, για άτομα με ειδικές ανάγκες (σχετ. αίτηση Γεωργίου Μίντζια).

17. Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης για απαγόρευση ή μη στάσης και στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων επί της Λεωφόρου Νίκης (έμπροσθεν ξενοδοχείου ΚΑΣΤΟΡΙΑ).

18. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού οικ. έτους 2015 της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής.

19. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καστοριάς στη Γενική Τακτική Συνέλευση των μετόχων της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε.

20. Διαγραφή ή μη οφειλών και επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.

21.Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού.

22. Λήψη γνωμοδοτικής απόφασης Δ.Σ. για την επιλογή χώρων προς αναδάσωση συνολικής έκτασης περίπου 255 στρεμμάτων, λόγω της εκχέρσωσης δάσους αντίστοιχης έκτασης που θα προκύψει από την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ.

23. Έγκριση έκδοσης Παραγωγικής Άδειας Λαϊκών Αγορών

24. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΑΤΟ (100) ΚΑΔΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 310 λτ και ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΚΑΔΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 660 λτ».
[Δεν υπάρχει ακόμα εισήγηση]

25. Συγκρότηση Επιτροπής Διαπίστωσης Βλαβών.

26. Ορισμός μελών Επιτροπών Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής Έργων.

27. Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής Έργων.

28. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».

29. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΒΙΤΣΙΟΥ – ΚΟΡΕΣΤΕΙΩΝ».

30. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».

31. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΟΔΩΝ – ΣΗΜΑΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».

32. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ».

33. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΚΑΛΟΔΡΟΜΟΥ ¨ΣΤΑΥΡΟΥ¨ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΗΣ KΑΣΤΟΡΙΑΣ».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria