Είχε καταθέσεις ο Αλβανός μεταφορέας 27 κιλών χασίς - OlaDeka

Είχε καταθέσεις ο Αλβανός μεταφορέας 27 κιλών χασίς

Δεν έφτασε ποτέ στον τελικό προορισμό του

Τον εντόπισαν να κινείται στη δασική περιοχή της Οινόης στην Καστοριά

Μέσα στη νύχτα πέρασε πεζός την οριογραμμή που χωρίζει την πατρίδα του από την Ελλάδα κουβαλώντας μια βαλίτσα γεμάτη χασίς, ένας 34χρονος Αλβανός που δεν είχε καν μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα. Είχε όμως… τραπεζικό βιβλιάριο, για να καταθέσει όσα θα εισέπραττε από την πώληση των ναρκωτικών!

Δεν έφτασε ποτέ στον τελικό προορισμό του, ωστόσο, καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν να κινείται στη δασική περιοχή της Οινόης στην Καστοριά και τον ακινητοποίησαν. Κατά τον έλεγχο που έκαναν στην αποσκευή που μετέφερε, βρήκαν 17 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 27 κιλών και 240 γραμμαρίων κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 34χρονος, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν ακόμη δυο κινητά, τέσσερις κάρτες SIM και μια κάρτα μνήμης, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν και σε ποιους θα παρέδιδε το φορτίο των ναρκωτικών ή σκόπευε να τα διακινήσει μόνος του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria