Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Λεύκης «ΛΥΣΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ» - 1η ημέρα! - OlaDeka

Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Λεύκης «ΛΥΣΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ» – 1η ημέρα!

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα κάθε ηλικίας το γήπεδο της Λεύκης κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του 1ου Τουρνουά τμημάτων υποδομής «ΛΥΣΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ» που διοργανώνει ο ΠΑΣ Λεύκης!

Κόντρα στην απειρία, τα τερτίπια του καιρού και μια σειρά από πολλά εμπόδια και δυσκολίες, ο ΠΑΣ Λεύκης κατάφερε και έκλεισε την πρώτη ημέρα του τουρνουά με τεράστια επιτυχία. Τεράστια συμβολή σε αυτό είχε η κινητοποίηση πολλών μελών και φίλων του ΠΑΣ Λεύκης από την μια πλευρά, αλλά και η ανταπόκριση και βοήθεια όλων των σωματείων του νομού με παιδικές ομάδες (πλην ενός)από την άλλην.

Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν, στα τρία ειδικά διαμορφωμένα γηπεδάκια, 27 αγώνες ποδοσφαίρου στις 4 από τις 5 οριζόμενες κατηγορίες του τουρνουά. Τμήματα υποδομών από την ΑΕ Γραμμοχωρίων, τον ΑΣ Καλλιθέας, την ΑΠ Κρόνου, την ΑΠ Ορεστιάς, τον ΑΣ Δισπηλιού, τον ΑΣ Ελπίδες Μεσοποταμίας και φυσικά τον οικοδεσπότη ΠΑΣ Λεύκης γεύτηκαν την χαρά του αθλητισμού και την μαγεία του ποδοσφαίρου στις κατηγορίες mini, pro-junior, juniorκαι προ-παιδικό σε μια πανδαισία χρωμάτων και φωνών από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8το βράδυ!!!

Για φώτο από την 1η ημέρα κάντε κλικ εδώ και εδώ!!!

068096184191188

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria