FEA: Εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση και το αποτέλεσμα ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης - OlaDeka

FEA: Εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση και το αποτέλεσμα ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης

Επίσκεψη κυβερνητικών στελεχών στην 6η Διεθνή Έκθεση Γούνας

Τις εγκαταστάσεις της 6ης FEA επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, και ο Γ.Γ. Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, τους οποίους συνόδευσαν η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο βουλευτής Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη της κυβέρνησης χαρακτήρισαν εντυπωσιακή την Έκθεση, συγχαίροντας τους γουνοποιούς – εκθέτες, αλλά και τους διοργανωτές για την υψηλή ποιότητα της διοργάνωσης.

«Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τον κλάδο της γούνας», δήλωσε ο κ. Σταθάκης, αναφερόμενος στον Αναπτυξιακό Νόμο, που θα πρέπει να παρέχει κίνητρα στους παραγωγικούς φορείς, αλλά και στα θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας. Ταυτόχρονα, υποστήριξε πως είναι μία καλή ευκαιρία για τον κλάδο της γούνας οι συμφωνίες που θα επιτευχθούν με τη Ρωσία το επόμενο διάστημα, χώρα από την οποία περιμένουμε πάρα πολλούς επισκέπτες.

Από την πλευρά του, ο κ.Παπαδεράκης μίλησε για την ανάγκη διαφύλαξης του παραδοσιακού κλάδου της γούνας, αλλά και της κατάρτισης του προσωπικού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Μηνάς Κουτσουλιώτας, μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου ξενάγησε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης στα περίπτερα, μεταφέροντας τα αιτήματα του κλάδου, που αφορούν στην εξάλειψη της γραφειοκρατίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και τη χαλάρωση των Capital Controls.

STATHAKIS-FEA

STATHAKIS-FEA-FINEZZA

stathakis-panagiotou-fea

STATHAKIS-FEA-EGO

STATHAKIS-FEA-EGO-1

FEA-TELIGIORIDOU

FEA-STATHAKIS-MANTZARIS

STATHAKIS-FEA-ESTEL

STATHAKIS-FEA-ACTIVE

STATHAKIS-FEA-ACTIVE

 

STATHAKIS-FEA-KOSMIDHS

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria