Black NAFA - The most trendy and desirable label in the world !!! - OlaDeka

Black NAFA – The most trendy and desirable label in the world !!!

Πλέον το νέο, δυνατό και πιο επιθυμητό  label παγκοσμίως – Black NAFA -έκανε την διαφορά! 

Τελικά η ποιότητα των Zimbal, Patrick, Bazel, Ditrich, Kubitz κ.α. δεν υπάρχει πουθενά  και πωλούνται αποκλειστικά  και μόνο στο δημοπρατήριο της NAFA !!!

Η πολυ μεγάλη  ποσότητα ( 5,2 εκατομμύρια μινκ) και οι ανοδικές τιμές κατα 10% απο την πρόσφατη δημοπρασία της American Legend ηταν τα κυρία χαρακτηριστικά της σημερινής και τελευταίας ημέρας των πωλήσεων στο Τοροντο του Καναδά .

Αρκετές συμμετοχές μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων έδωσαν το παρόν και επέλεξαν να επενδύσουν στην ποιότητα που προσφέρουν τα δέρματα Black NAFA . 

Η εταιρείες που ξεχώρισαν ηταν οι: Ego ( ο κ. Σαλαγιάννης ηταν πολυ κοντά -840 USD-για να αποκτήσει το Black NAFA Top Lot , αλλα τελικά με 860 USD το πήρε μια κινεζική εταιρεία) ,

Σιάμος- Τσιφλικιώτης  , Δίτσιος, Λαγγιώτης , EFD Παπαδόπουλος , Βογιατζής , Βλαχάκης , Σούκας, Τζήμας, Κοτσαμποικίδης, Χατζής και Κλετσίδης. Να σημειωθεί ότι στις 9 Απριλίου το Top Lot of Mahogany Mink — Female was αγοράστηκε από τον Σωτήρη Βογιατζή για την EFD Papadopoulos Furs, με $260. Παραγωγή Dixon Mink Ranch.

Ειναι πλέον εμφανές ότι η NAFA κυριαρχεί στην Β. Αμερική και η παρουσία της στην Ευρώπη την καθιστά το μοναδικό global δημοπρατήριο . 

Η επένδυση που κάνει στην ποιότητα και η στενή συνεργασία με πολλές επιλεγμένες εταιρείες μεταξύ αυτών και Ελληνικές, σίγουρα την καθιστούν την πιο ασφαλή επιλογή για αγορές και συνεργασία . Το marketing και οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών της .

Πολλες Ελληνικες εταιρείες αξιοποιουν τους στενούς δεσμούς που έχουν με το δημοπρατήριο του Τοροντο και φυσικά εισπράτουν και τα αντίστοιχα  οφέλη .

Δεν ειναι τυχαίο ότι κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν πρόσφατα υπογράψει συνεργασίες με την NAFA όπως οι Ferre , Fendi κ.α.

Η επόμενη δημοπρασία της NAFA θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου με 5 Ιουνίου , 2016.

 Δείτε αναλυτικά στοιχεία ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria