Ψηφίστηκε με αλλαγές ο νέος νόμος για τους συνεταιρισμούς - Ολόκληρο το κείμενο - OlaDeka

Ψηφίστηκε με αλλαγές ο νέος νόμος για τους συνεταιρισμούς – Ολόκληρο το κείμενο

Διορθωμένος και συμπληρωμένος με τις ψηφισθείσες τροπολογίες αναρτήθηκε ο νέος νόμος για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, όπως θα ισχύσει από την ημέρα δημοσίευσής του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Δείτε ολόκληρο το κείμενο στα Συνοδευτικά Αρχεία.

Νωρίτερα το Agro24 έγραφε:

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε χθες αργά το βράδυ από τα δύο κόμματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις». Το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα αφορά μεταξύ άλλων τις αγροτικές οργανώσεις, τους γυναικείους και αλιευτικούς συνεταιρισμούς, τις ομάδες παραγωγών, τις Αγορές Παραγωγών (Farmers’ Markets) και το εργόσημο των εργατών γης θα αποτελεί νόμο του κράτους αμέσως μόλις δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Προηγουμένως, το κείμενο θα καθαρογραφεί από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, οπότε και θα είναι διαθέσιμο και για το Agro24 στην ολοκληρωμένη του μορφή.

Σε αυτή τη φάση γνωρίζουμε μόνο ότι από τη συζήτηση που αναμεταδόθηκε χθες ζωντανά και από το Agro24, μέσω του καναλιού της Βουλής, ψηφίστηκαν πολλές τροπολογίες και προσθήκες για τους αναγκαστικούς συνεταιρισμούς, το ΓΕΩΤΕΕ, τους γεωτεχνικούς του Δημοσίου, το εργόσημο κ.ά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria