ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - OlaDeka

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

 Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 67-70

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ομάδα μας αγωνίστηκε στην έδρα του Ιωνικού Ιωνίας Διαβατών.

Το παιχνίδι αυτό είχε εκ προοιμίου ιδιαιτερότητες για την ομάδα μας, διότι, ακολουθούσε το προγραμματισμένο ρεπό του πρωταθλήματος και αγωνιζόταν με μια ομάδα που είχε ήδη υποβιβαστεί. Η ομάδα παρουσιάστηκε χαρακτηριστικά άστοχη στο πρώτο ημίχρονο όπου, αν και είχε πολύ καλές επιλογές επιθετικά, πέτυχε μόνο 19 πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και με επιμέρους σκορ 09-20, οδηγηθήκαμε στην παράταση, όπου, στο έξτρα πεντάλεπτο η ομάδα μας πέτυχε 16 πόντους με πολύ καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία συνεχίζοντας με νίκη στο πρωτάθλημα, τέσσερις στροφές πριν τη λήξη του.

Ακολουθεί ένας κρίσιμος αγώνας στην έδρα μας με τον Πολύγυρο και περιμένουμε γι άλλη μια φορά τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα  μας.

Δεκάλεπτα: 17-12, 28-19, 45-33, 54-54 (κ.α.)  67-70 (παράταση)

Καστοριά (Σούλιος): Αντωνιάδης 5 (1), Κρανιάς,  Ματενίδης 13 (2), Γυμνόπουλος 4 (1),  Τερσενίδης 14 (2),  Σίσιου, Ντάλλης 2, Τασιούδης 6, Τεπετίδης 7 (1), Τακίδης, Τσότσος 3, Βοϊβατόπουλος 16.

 Ιωνικός Ιωνίας (Μπαξεβάνης): Πρωτούλης 24 (3), Παναγιώτου 17 (3), Βάλλιος 8 (2), Τάκης, Σιδηροηλίας,  Μαυροκεφαλίδης 2,  Μούκας 9 (1), Κρομμύδας 7.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 82-55

Σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη στις 09  Απριλίου το μεσημέρι στο ΔΑΚ Γρεβενών,  η ομάδα των   Παμπαίδων του Α.Σ. Καστοριάς έδειξε καλά στοιχεία  αλλά παρ’ όλα αυτά  ηττήθηκε με σκορ 82 – 55.

Οι αθλητές μας, αν και πιο βελτιωμένοι από το πρώτο ματς που παίξανε όπου  τους είχε ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση από τους αντιπάλους σε όλο το γήπεδο, παίξανε αρκετά καλά. Μέχρι και το πρώτο ημίχρονο όπου επικράτησε ο αντίπαλος με  διαφορά στους δέκα πόντους, οι αθλητές μας, παρ’ολη την ανωτερότητα που έδειξε ο αντίπαλος, έκαναν μεγάλες προσπάθειες και πολλά κοντραρίσματα ώστε  να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ, ώσπου στο δεύτερο ημίχρονο, άρχισαν να υποχωρούν οι δυνάμεις τους, η διαφορά μεγάλωσε στους τριάντα πόντους κι έτσι έχασαν.

Ωστόσο έφυγαν από το γήπεδο ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 23 – 15, 16 – 14, 18– 09, 25 – 17.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΤΣΟΤΣΟΣ): Τακίδης, Ολπασιάλης, Διαμαντίδης, Καλαφατίδης, Δαμιανού, Μαρινέλης, Τζιαμάλης, Παλιούρης, Τραϊανού, Καμπούρης, Καλαϊτζίδης, Γκέλι.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria