Σε Καστοριά και Τρίκαλα τα F6 - OlaDeka

Σε Καστοριά και Τρίκαλα τα F6

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχώρησε στην κλήρωση της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων όπου ευελπιστούμε μετά από αρκετά χρόνια να δούμε και πάλι τουλάχιστον έναν εκ των πρωταθλητών Δωδεκανήσου. 

Η τελική φάση του 43ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί στην Καστοριά το διάστημα 4-8 Μαΐου. Θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ και οι νικητές των τριών ομίλων της προκριματικής φάσης.  Η ΑΕ Δικαίου συμμετέχει στο Γ’ όμιλο των προκριματικών (οι αγώνες θα γίνουν 23-27 Απριλίου στην Αθήνα).

Η τελική φάση του 43ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα το διάστημα 22-26 Ιουνίου, όταν τα παιδιά έχουν ολοκληρώσει τις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ και οι νικητές των τριών ομίλων της προκριματικής φάσης.

Ο Ιπποκράτης, ως πρωταθλητής Δωδεκανήσου από το μεσημέρι της Κυριακής, θα συμμετάσχει στο Γ’ προκριματικό όμιλο, του οποίου οι αγώνες θα γίνουν 4-8 Μαΐου στην Αθήνα. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του φάιναλ σιξ των εφήβων στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί και η τελική φάση του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Μέχρι στιγμής, είναι γνωστή μόνο η ημερομηνία (4-8/5) αλλά όχι και ο τόπος διεξαγωγής.

Ο Διαγόρας θα πρέπει να ξεπεράσει τα τρία εμπόδια του Γ’ ομίλου των προκριματικών (23-25/4) για να βρεθεί στα τελικά όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμη οι πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ και οι νικητές των άλλων δύο ομίλων της προκριματικής φάσης.

Τέλος, στις 22-26 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η τελική φάση του 27ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων σε τόπο που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria