ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - OlaDeka

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς σύσκεψη με θέμα «Διαχείρηση ακινήτων του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στέγαση υπηρεσιών στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς».

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και συμμετείχαν:

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, ο Δήμαρχος Καστοριάς, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ο Δήμαρχος Νεστορίου, ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Καστοριάς ως εκπρόσωπος και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της ΝΕ Καστοριάς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η βουλευτής και εκπρόσωποι της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Στην σύσκεψη διαπιστώθηκε καταρχήν η προθυμία όλων των συμμετεχόντων για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών, έγινε μία πρώτη προσέγγιση του θέματος με αναφορά στις υπό μετακίνηση υπηρεσίες και ανατέθηκε σε επιτροπή μηχανικών ως άνω φορέων να μελετήσει και να παρουσιάσει μία συνολική πρόταση για την ορθολογική διαχείριση των διαθέσιμων ακινήτων.

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πρωτοβουλία που ανέλαβε και θα συνδράμει το έργο των αρμόδιων υπηρεσιών ώστε να δοθούν λύσεις στην κατεύθυνση του νοικοκυρέματος με την στέγαση όλων των υπηρεσιών σε ακίνητα του δημοσίου.    

                                                       Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria