ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΩΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ - OlaDeka

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΩΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ

Εξαφανίστηκε από τους πίνακες!

Ένα από τα μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια για εκδρομή φαίνεται να έρχεται μαζί με το φετινό Πάσχα. Σε ποια μέρη θα περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους οι Έλληνες; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους εθνικούς αλλά και τους διεθνείς προορισμούς για τους οποίους οι Έλληνες έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι κορυφαίοι προορισμοί που θα προτιμήσουν οι Έλληνες το Πάσχα και οι αντίστοιχοι περσινοί

Φανατικοί της Ρώμης φαίνεται να είναι οι Έλληνες, διατηρώντας τη στην κορυφή των επιλογών τους τρεις χρονιές στη σειρά, αφού από το 2014 και μετά είναι ο προορισμός που φαίνεται να προτιμούν περισσότερο από όλους, ελληνικούς και μη. Ωστόσο, σε αντίθεση με την περσινή δεκαπεντάδα που είχε κυρίως διεθνές άρωμα, φέτος παρατηρείται στροφή σε ελληνικούς προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι ο μόνος ελληνικός προορισμός της δεκαπεντάδας ήταν η Κέρκυρα, αλλά φέτος το Ναύπλιο σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, ενώ την παρουσία τους μεταξύ των κορυφαίων φετινών θέσεων κάνουν τα Χανιά, η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος και τα Ιωάννινα. Εξίσου σταθερά αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων φαίνεται να είναι και το Λονδίνο, το οποίο καταλαμβάνει την τρίτη θέση, μια χαμηλότερη από πέρυσι, ενώ η Κωνσταντινούπολη που πέρυσι είχε την τρίτη θέση, φέτος έμεινε εκτός της δεκαπεντάδας.

all30foreign

Οι ελληνικοί προορισμοί που θα επισκεφθούν οι Έλληνες κατά το φετινό Πάσχα και οι αντίστοιχοι περσινοί

Εξετάζοντας αποκλειστικά τους ελληνικούς προορισμούς, παρατηρείται ότι οι δύο πρώτες θέσεις παραμένουν ίδιες με πέρυσι, με την Κέρκυρα να έχει την πρωτιά, ακολουθούμενη από το Ναύπλιο. Τα Χανιά εμφανίζονται μια θέση υψηλότερα από πέρυσι, με την Θεσσαλονίκη να ακολουθεί στην τέταρτη θέση και τη Ρόδο στην Πέμπτη.

Στους παρακάτω πίνακες φαίνονται οι 15 ελληνικοί προορισμοί που προτιμήθηκαν την περασμένη χρονιά και οι αντίστοιχοι φετινοί, για το Πάσχα του 2015 και του 2016:

 

ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΕΡΣΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ 12η ΘΕΣΗ – ΦΕΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ!

checkin-KATAPONTISMOS

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria