Καστοριά: Έξαλλοι οι κάτοικοι γύρω από το LIDL - Καταγγέλουν μεθοδεύσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του SM - OlaDeka

Καστοριά: Έξαλλοι οι κάτοικοι γύρω από το LIDL – Καταγγέλουν μεθοδεύσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του SM

Μπηχτές για τις αρχές που κάνουν… τα στραβά μάτια

Δείτε πρώτα παλιότερο άρθρο του oladeka.com

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

kolonakia

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε τότε τα κολωνάκια αφαιρέθηκαν. Σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλαν όμως οι περίοικοι, κάποιοι δεν το βάζουν κάτω και επανέρχονται με νέο σχέδιο.

«Δεν τους πέρασε την προηγούμενη με τα κολωνάκια και επανήλθαν με πιο πονηρό σχέδιο! Μεγαλώνουν τη μπάρα για τα ΑΜΕΑ από τη μία πλευρά χωρίς να υπάρχει λόγος και δημιουργούν και άλλη μπάρα απέναντι, ενώ λίγα μέτρα πιο πάνω υπάρχει ήδη μπάρα! Και όλα αυτά με εντολή υπευθύνου του LIDL!!!» μας λέει ένας κάτοικος στον τόπο όπου σήμερα εμφανίστηκε συνεργείο με τοπογραφικά που δείχνουν ότι τα LIDL κάνουν το έργο και μάλιστα με έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες!

Πολλά τα ερωτηματικά για την ανάγκη ύπαρξης αυτών των παρεμβάσεων στο συγκεκριμένο σημείο. Πολλές οι μπηχτές για την στοχευμένη ευαισθησία των υπευθύνων που σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων τα κάνουν όλα για να μην σταθμεύει κανείς σε αυτό το σημείο έτσι ώστε να κινείται άνετα το τριαξονικό φορτηγό του LIDL! Οι μπηχτές όμως είναι ακόμη περισσότερες για τις αρχές του δήμου… Επίσης οι περίοικοι θέτουν θέμα σχετικά με τη νομιμότητα εισόδου τόσο μεγάλων φορτηγών μέσα στην πόλη και συγκεκριμένα σε τέτοιους συνοικιακούς στενούς δρόμους.

Έπεται συνέχεια…

lidl

lidl2

lidl3

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria