ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΣΕ VUGAR: ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - VUGAR: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ! - OlaDeka

ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΣΕ VUGAR: ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – VUGAR: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!

«Όσα φέρνει η στιγμή δεν φέρνει ο χρόνος όλος» λέει η λαϊκή ρήση και φαίνεται ότι ταιριάζει στο θέμα μας. Καταγράφουμε μαζί με τον Αντώνη Παραρά τις απόψεις του πρώην προέδρου του Προφήτη Ηλία κ. Ηρακλή Καλλισθένη ο οποίος έχει επισκεφθεί για πρώτη φορά την έκθεση του ΣΕΓ στην Αθήνα και σε μία ειλικρινή τοποθέτηση του αναφέρει ότι η έκθεση αυτή πήγε καλά. «Οι τελευταίοι μήνες έδειχναν ότι η γούνα δεν έχει μέλλον αλλά σήμερα εδώ (στην έκθεση) φαίνεται ότι η Ρωσίδα θέλει ακόμα γούνα. Με αυτά που είδα σήμερα εδώ πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλύτερη περίοδο.Το Μιλάνο λένε ότι δούλεψε με Ευρωπαίους αλλά λίγους. Το Hong Kong ήταν δραματικό. Εκεί έδειξε από την αρχή ότι δεν θα έχουμε τίποτα. Μετά την σημερινή ευχάριστη επίσκεψη μου εδώ πιστεύω ότι και στην Καστοριά θα έχουμε μια πολύ καλή έκθεση. Ναι πήγε καλά η έκθεση της Αθήνας».  

Πέραν του ότι εκθείασε την αποτελεσματικότητα της FEA όμως, «έδωσε» -άθελα του- ένα ισχυρό ντοκουμέντο με το οποίο ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θα μπορούσε να ισχυρστεί ότι με αυτό αποδεικνύεται ότι οι σοβαροί πελάτες πηγαίνουν στην Έκθεση της Αθήνας και όχι στην αντίστοιχη της Καστοριάς.

Πως συνέβη αυτό; Προσέξτε στο 1:14 του video -σημείο που για κάποιον λόγο δεν δημοσίευσε ο Α.Παραράς. Ο κ. Καλλισθένης αντιλαμβάνεται ενώ μιλά στις κάμερες ότι δίπλα του περνά ένας γνωστός του. Ο άνθρωπος που κάνει τον πρώην πρόεδρο του Προφήτη Ηλία να παρατήσει κάμερες και συνέντευξη δεν είναι άλλος από τον πασίγνωστο Vugar Isayev της Snezhnaya Koroleva [Snow Queen] μιας από τις μεγαλύτερες (μάλλον η μεγαλύτερη) αλυσίδες καταστημάτων λιανικής γουναρικών (120 περίπου μαγαζιά) στη Ρωσία.

Ο κ. Καλλισθένης αγκαλιάζει τον Vugar και του λέει να έρθει στην Καστοριά, εκείνος όμως φαίνεται να του λέει και μάλιστα με χαρακτηριστικό ύφος (σαν να δείχνει ότι την έχουν ξανακάνει την συζήτηση) ότι δεν θα έρθει στην Καστοριά!

Οι δηλώσεις αυτές μαζί με τη στιχομυθία των δύο ανδρών έχουν οδηγήσει πολλούς από τους σημερινούς υποστηρικτές του Προφήτη Ηλία να σχολιάζουν αρνητικά τον παλιό τους πρόεδρο και να του επιτίθενται ακόμη και με σχόλια του τύπου «Είσαι ο Μητσοτάκης της γούνας!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria