Ετήσια γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες της 24/4/2016 - OlaDeka

Ετήσια γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες της 24/4/2016

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 π,μ  η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, στην αίθουσα Βασίλειος Αβραμίδης, του κτιρίου δωρεάς Δαμιανού Δούμα, παρουσία πλήθους μελών του συλλόγου

Με την έναρξη της Γ.Σ ο απερχόμενος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Αδάμ, αφού καλοσώρισε τα μέλη του συλλόγου, ανέφερε ότι επιβάλλεται μία αναφορά  στον αείμνηστο πρόεδρο μας, Βασίλη Αβραμίδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας, στο μέσο της θητείας του απερχομένου Δ.Σ, στις 5 Φεβρουαρίου 2015 και στην τεράστια προσφορά του στον σύλλογο της Ορεστίδος. Ολοκληρώνοντας την αναφορά στη ζωή και στο έργο του αειμνήστου Προέδρου, ζήτησε από τη Γ.Σ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε ομόφωνα το Προεδρείο της Γ.Σ και η Εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από την κ.  Βασιλική Μπούκλα ως Πρόεδρο και τις κυρίες Φιλίτσα Τεζαψίδου και Δήμητρα Μαυρίδου ως μέλη.

Η πρόεδρος της Γ.Σ έδωσε τον λόγο στον απερχόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Αδάμ ο οποίος έκανε τον Απολογισμό της δράσης του Δ.Σ για το χρονικό διάστημα από από 24/4/2013 έως 23/4/2016, αναφέροντας «ότι θα είμαι σύντομος και επιγραμματικός, γιατί θεωρώ ότι  μία ενδελεχής παράθεση όλων των δραστηριοτήτων μας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα χρειαζόταν αρκετές ώρες και δεν θάθελα να κουράσω το ακροατήριο»

Αναφέρθηκε στις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του συλλόγου , στις εκδηλώσεις, στις εκδόσεις ιστορικών βιβλίων, στην έκδοση της εφημερίδας «Ορεστίς» η οποία έκλεισε 25 έτη συνεχούς κυκλοφορίας, στην ανανέωση που σταδιακά πραγματοποιείται στα τμήματα του συλλόγου και στην είσοδο νέων μελών  και παιδιών που δημιουργούν αισιόδοξες προοπτικές για τον σύλλογο και τέλος ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την οικονομική και ηθικήστήριξη που παρέχουν  .

Ακολούθησε ο Οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία  κ. Ιωάννη Πλίτση και η ¨έκθεση της εξελεγκτικής Επιτροπής από το μέλος της κ. Ιωάννη Καραγεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι έγινε χρηστή διαχείριση των οικονομικών του συλλόγου, υπάρχουν όλες οι αποδείξεις δαπανών, τα εντάλματα πληρωμής και γενικά όλα τα στοιχεία που δείχνουν   ότι υπήρξε τάξη και οργάνωση, συγχαίροντας το απερχόμενο Δ.Σ.

Στη συνέχεια η Γ.Σ ομόφωνα ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και απάλλαξε το Δ.Σ

Τέλος πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου. Κατατεθήκαν οι ακόλουθες προστάσεις κατά αλφαβητική σειρά

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αβραμίδης Ιωάννης

Κωνσταντίνος Αδάμ

Κώτση Σοφία

Μιχαήλ Αγλαΐα

Μιχαήλ Δόμνα

Παγκουλίδου Μαρία

Παπαγεωργίου Χρήστος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Καλύβας Ιωάννης

Καραγεωργίου Ιωάννης

Μητρούσης Ευάγγελος

Διεξήχθη η μυστική ψηφοφορία  και εξελέγησαν τα ακόλουθα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη με  την σειρά εκλογής τους:

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κωνσταντίνος Αδάμ

Αβραμίδης Ιωάννης

Μιχαήλ Αγλαΐα

Πλίτσης Ιωάννης

Κώτση Σοφία

Σκρέκα Λάουρα

Παπαγεωργίου Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη:

Παγκουλίδου Μαρία

Μιχαήλ Δόμνα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Καλύβας Ιωάννης

Καραγεωργίου Ιωάννης

Μητρούσης Ευάγγελος

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

Τα  μέλη  του συλλόγου που      εκλέχτηκαν από τις αρχαιρεσίες της  24/4/2016, συγκροτήθηκαν σε σώμα με το υπ.αριμ:5/24/4/2016  Πρακτικό και με  ομόφωνη απόφαση τους ως εξής:

2 3 DSCN5072

Πρόεδρος;                       Κωνσταντίνος Αδάμ

Αντιπρόεδρος:                Ιωάννης Αβραμίδης

Γ. Γραμματέας:              Λάουρα Σκρέκα

Ταμίας:                            Ιωάννης Πλίτσης

Μέλη:                              Αγλαΐα Γουδή-Μιχαήλ

                                         Σοφία Κώτση

                                         Χρήστος Παπαγεωργίου

Αναπλ/τικά μέλη:           Μαρία Παγκουλίδου

                                         Δόμνα Μιχαήλ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria