Ανακοίνωση της Eurostat για 0,7% πρωτογενές πλεόνασμα. 900 εκατ λιγότερα μέτρα - OlaDeka

Ανακοίνωση της Eurostat για 0,7% πρωτογενές πλεόνασμα. 900 εκατ λιγότερα μέτρα

Αλλαγή σκηνικού στις διαπραγματεύσεις

Δημοσιονομικό «μαξιλάρι» έως 1,35 δισ. ανάχωμα στις πιέσεις για πρόσθετα μέτρα. Διαψεύδεται ακόμη μία φορά το ΔΝΤ, που προέβλεπε έλλειμμα 0,6% το 2015. Ενισχύεται την πιο κρίσιμη στιγμή η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας

Έκθετοι πλέον ΔΝΤ και Σόιμπλε, στον προσχηματικό εκβιασμό τους στην ελληνική κυβέρνηση, για ψήφιση νεων μέτρων 3 δις, πέρισσότερων από την συμφωνία του Ιουλίου, για – υποτίθεται – προληπτικούς λόγους μήπως δεν καταφέρει η Ελλάδα να πίασει το … 2018, τον στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5%.

Έκθετη και η εσωτερική τρόικα ( Κυριάκος – ΜΜΕ – διαπλοκή ) του “βάστα Σόιμπλε”, που κατηγορεί την κυβέρνσηη ότι κατέστρεψε την οικονομία. Με capital control τρικλοποδιές από παντού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ κατάφερε το ακατόρθωτο. Πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% ( 0,2 υπολογιζαν οι εχθτοί της κυβέρνησης) για φέτος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Eurostat, πριν λίγο.

Έλλειμμα 0,6% προέβλεπε το ΔΝΤ που ζητάει τα εξτρά ( πέραν της συμφωνίας ) μέτρα, με το οποίο έχει συνταχθεί πλήρως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι το πλεόνασμα 0,7% σημαίνει όχι μόνον ότι δεν χρειάζονται περισσότερα μέτρα, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, 900 εκατομμύρια ΛΙΓΟΤΕΡΑ μέτρα …

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria