Tareq: Ποιος είναι ο συνθέτης της νέας διαφημιστικής ταινίας της NEVRIS Furs από την StarSystemPro; - OlaDeka

Tareq: Ποιος είναι ο συνθέτης της νέας διαφημιστικής ταινίας της NEVRIS Furs από την StarSystemPro;

“Angels” – Σύντομα στις οθόνες σας…

Μετά το “Lady Bond“, έρχεται από την ίδια εταιρία παραγωγής ( StarSystemPro ) η νέα διαφημιστική ταινία της NEVRIS με τίτλο το θέμα της νέας collection που δεν είναι άλλος από το … “Angels“.

Στο νέο concept η μουσική σύνθεση ανήκει στον Tareq. Ποιος όμως είναι ο Tareq; Δείτε το πρόσφατο αφιέρωμα στο πρώτο θέμα:

Ο Eλληνοϊορδανός μουσικός ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ, “Fish”, και απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ

O Tareq είναι Eλληνοϊορδανός μουσικός, που την πρώτη του επαφή με τον κόσμο της μουσικής την έκανε με το ένα χέρι στο πιάνο και με το άλλο τυλιγμένο γύρω από ένα αλτικόρνο. Οι κλασσικές σπουδές του αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μια πολύπλευρη καριέρα στη μουσική, που συμπεριλαμβάνει την παραγωγή, το DJing και το τραγούδι. Με δύο άλμπουμ ήδη στο ενεργητικό του (“Dark Room” με το συγκρότημα TechSoir και “Cocoon” ως σόλο καλλιτέχνης), και πάρα πολλά remixes για διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Casey Spooner, Creep, Gala, Marsheaux και Mighty Mouse, o Tareq επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ “Fish” το οποίο κυκλοφορεί από την UNDO records. Μια ηλεκτρονική συλλογή pop τραγουδιών που δίνει μια γεύση ενός «υποβρύχιου ταξίδιου». Συμμετέχουν σε αυτό καλλιτέχνες όπως οι Νατάσα Μποφιλιου, Marietta Fafouti, Ilia Darlin, Marina Satti, Esterina & RSN κ.ά.

angel-nevris

Στις 17 Μαρτίου ο Tareq θα παρουσιάσει στο Kookoo τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο “Fish” άλλα και από το άλμπουμ “Cocoon”. Θα είναι ένα ιδιαίτερο μουσικό πάρτι, μέσα από το οποίο θα γιορτάσει και τα γενέθλια του. Με αυτή την αφορμή, του ζητήσαμε αρχικά να μας πει δυο λόγια για τον εαυτό και στη συνέχεια να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του Προυστ.

«Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται. Να συντονίζονται με αυτό που αισθάνομαι εγώ μέσα από τη μουσική μου. Να κάνω τους ανθρώπους να χορεύουν. Να ξενοιάζουν και να χαμογελάνε. Μου αρέσει το καλοκαίρι, στη θάλασσα. Να κολυμπάω και να χάνομαι στη σιωπή του νερού. Να νιώθω αγάπη και να δίνω αγάπη. Και όλα αυτά μου δίνουν έμπνευση. Γελάω. Γελάω πολύ και δυνατά μέχρι να γελάσεις κι εσύ. Η ζωή μου είναι μουσική. Και θα έχει πάντα ρυθμό και μελωδία. Γράφω τραγούδια για την αγάπη, για την απώλεια, για τα όνειρα, και τα περιτυλίγω με γλυκές μελωδίες για να μην πονάνε όταν σε αγγίζουν.

DSC_2920»Με ελκύουν οι περίεργοι άνθρωποι. Που έχουν ιστορίες χαραγμένες στα μάτια τους. Με γεμάτη ψυχή και μεγάλη καρδιά. Δεν χορταίνω να τους διαβάζω. Μονό σε αυτούς μπορώ να ανοίγομαι. Και είναι λίγοι στη ζωή μου. Μου αρέσει η ζωή. Και δεν θέλω χάνω στιγμές. Κάθε στιγμή εχει ενα τραγούδι. Κάθε άνθρωπος. Κάθε φίλος, κάθε έρωτας, κάθε οικογένεια. Με λένε Tareq και μου αρέσει η μουσική. Πάντα φορώ ακουστικά, και ακούω Spotify για να ανακαλύπτω νέα συγκροτήματα. Να επηρεάζομαι. Να παίρνω ιδέες. Μου αρέσει να συλλέγω δίσκους. Να διαβάζω τα credits και να σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι μαζί φτιάχνουν μουσική. Μου αρέσει το ρούμι. Με κόλα. Και στυμμένο lime. Μυρίζει καλοκαίρι και μου φτιάχνει τη διάθεση».

DSC_2923

Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί;
Ένα ωραίο sms από αγαπημένα πρόσωπα

Η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια;
Πριν 5 λεπτά

Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας είναι;
Η ευγένεια

Το βασικό ελάττωμά σας;
Παρασύρομαι, δεν συγκεντρώνομαι

Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια;
Σε αυτά που με πονάνε πολύ.

Η τελευταία φορά που κλάψατε;
Πάνε αρκετοί μήνες.

Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο;
Με τον Che Guevara – φυσιογνωμικά

Ποιοι είναι οι ήρωές σας σήμερα;
Οι γονείς μου

Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς;
Herman Hesse

Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα;
Τη γενναιότητα

DSC_2932

…Και σε μια γυναίκα;
Την ειλικρίνεια

Ο αγαπημένος σας συνθέτης;
Will Gregory & Alison Goldfrapp

Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντους;
Goldfrapp – Utopia

Η ταινία που σας σημάδεψε;
Streets of Philadelphia

Ο αγαπημένος σας ζωγράφος;
Gustav Klimt

Ποια θεωρείτε ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σας;

Ότι συνεργάστηκα με καλλιτέχνες που θαύμαζα

Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;
Που δεν βρίσκω περισσότερο χρονο για τους ανθρώπους που αγαπώ

Τι απεχθάνεστε περισσότερο απ’ όλα;
Το ψέμα

Όταν δεν γράφετε, ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία;
Να ανακαλύπτω νέους καλλιτέχνες, νέες μουσικές.

Σε ποια περίπτωση επιλέγετε να πείτε ψέματα;
Όταν θα βοηθήσουν κάποιον να γίνει καλύτερος

Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει;
Ποιον;

Info
KOOKOO live music bar
Ιάκχου 17, Αθήνα
Πέμπτη, 17 Μάρτιου
Ωρα έναρξης 21:00
Είσοδος 5 ευρώ
Τηλέφωνο: 2103450930

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria