MIFUR GALA SHOW FINALE: 10 DESIGNERS - ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΑ NAFA ! - OlaDeka

MIFUR GALA SHOW FINALE: 10 DESIGNERS – ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΑ NAFA !

Όλοι οι συμμετέχοντες στην επίδειξη, συνεργάστηκαν για την παρουσίαση του finale με δημιουργίες μόνο από NAFA δέρματα !!!

mifur-gala

Μιλάνο – Το βράδυ της 2ας Μαρτίου του 2016, σχεδόν 1.000 ελίτ -επισκέπτες από το χώρο της μόδας, του εμπορίου γούνας και VIPs, συγκεντρώθηκαν στο Palazzo Serbelloni στην Corso Venezia για το ετήσιο γκαλά Fashion Show της Mifur.

Παρουσιάστηκε από την Associazione Italiana Pellicceria, και η παράσταση ήταν ένας ύμνος στην ιταλική μόδα, κατά την οποία προβλήθηκαν οι συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17  από τους κορυφαίους σχεδιαστές γούνας στην Ιταλία: Gianfranco Ferrè Furs, de Carlis, Diego M, Fabio Gavazzi, Giorgio Magnani Luxury, Grandi Fur, Maurizio Braschi, Pajaro, Rindi and Tosato 1928.

Η βραδιά κορυφώθηκε με ένα μεγάλο φινάλε στο οποίο κάθε ένας από τους δέκα σχεδιαστές του γκαλά παρουσίασε μια μοναδική συλλογή  ενδυμάτων και αξεσουάρ, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με NAFA Northern Beaver και ρακούν.

Ενώ ο Ferre προτίμησε σπορ chic styles, ο Braschi επικεντρώθηκε σε πολύχρωμα sophisticated σχέδια για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, και ο Fabio Gavazzi ισορρόπησε με κομψά βραδινά ρούχα.

“Αυτοί οι σχεδιαστές απέδειξαν γιατί είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Όλοι χρησιμοποιούν άγρια δέρματα NAFA με μοναδικούς και ιδιαίτερους τρόπους, που δείχνουν την ποικιλομορφία και τις δυνατότητες της άγριας γούνας στη σημερινή αγορά.”

Η NAFA έλαβε μέρος σε αυτή τη μοναδική συνεργασία με μεγάλο ενθουσιασμό. Το φινάλε της MIFUR όχι μόνο παρουσίασε την ομορφιά της σειράς άγριων της NAFA, αλλά παρουσίασε επίσης και την εξέχουσα δεξιοτεχνία και την αστείρευτη δημιουργικότητα αυτών των διάσημων  σχεδιαστών.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Rob Cahill (Senior Vice-President Marketing της NAFA). “Οι σχεδιαστές απόλαυσαν τη διαδικασία και το πιο σημαντικό, ήταν ότι είχαν πολύ θετικό αντίκτυπο από τους θεατές-εκπροσώπους του διεθνούς εμπορίου και της λιανικής.”

Random2
Tosato 1928
Rindi
Rindi
Pajaro-3T9A2065
Pajaro – Accessories
Pajaro
Pajaro
Grandi-3T9A1955
Grandi Fur – Close Up
Grandi
Grandi Fur
Giorgio-Magnani
Giorgio Magnani luxury
Braschi-Scarf
Braschi – Accessories
Braschi
Braschi
Ferré-1
Gianfranco Ferré Furs
Fabio
Fabio Gavazzi
DiegoM
Diego M
DeigoM-3T9A1841
Deigo M – Close Up
DiCarlis
de Carlis
Tosato – Accessories
Tosato – Accessories

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria