MIFUR 2016: Milan-Hong Kong 1-0 ! - OlaDeka

MIFUR 2016: Milan-Hong Kong 1-0 !

1η Μέρα: Υπάρχουν επισκέπτες και ενδιαφέρονται

Η εικόνα που έδωσε η πρώτη μέρα κατά την έναρξη της φετινής διεθνούς έκθεσης γούνας του Μιλάνου MIFUR, δικαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους του 5ου ορόφου της αντίστοιχης «πονεμένης» έκθεσης του Hong Kong.  Τις φήμες που ήθελαν το Μιλάνο να σώζει την «τιμή» των εκθέσεων με μια καλύτερη κινητικότητα.

Το Μιλάνο προσέλκυσε ποσότητα και ποιότητα σε επισκέπτες – δυνητικούς αγοραστές. Οι εκθέτες σήμερα ένοιωσαν μια πρώτη ανακούφιση αφού έχοντας στο μυαλό τους τα δύσκολα του Hong Kong, έβλεπαν με χαρά να γεμίζουν τα περίπτερα με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνοι από το Snow Queen και το Mexa-Ekaterina της Ρωσίας έως αξιόλογων μπουτίκ της Αργεντινής της Βηρυττού και της Σερβίας έκαναν την εμφάνιση τους και έδειξαν το ενδιαφέρον τους.

Βέβαια κανείς δεν περιμένει να ακούσει από σήμερα για επαγγελματικές πράξεις, για ταμείο. Οι γουναράδες, το μόνο που εισέπραταν σήμερα ήταν…visit cards. Αλλά πολλές cards. Που σημαίνει ότι από αύριο, όλοι περιμένουν να εξαργυρωθούν κάρτες και επισκέψεις σε κλείσιμο παραγγελιών και προκαταβολές.

Το Μιλάνο κέρδισε από τα αποδυτήρια τον γίγαντα της Ασίας. Κέρδισε με το καλό όνομα  που έχει και το αδιαφιλονίκητο Brand ως πρωτεύουσα μόδας! Προσέλκυσε πελάτες που ψάχνουν για ποιοτικά γουναρικά και αυτό είναι εξαιρετικό!

Οι επισκέπτες έρχονται από όλο τον κόσμο. Ρωσία (όχι πολλοί, αλλά περισσότεροι από ότι στο Hong Kong) Ουκρανία, Σερβία, Γερμανία άλλες ευρωπαικές χώρες, Αμερική και γενικά από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ο Albertalli (πρόεδρος της MIFUR ) έχει κάθε λόγο να χαμογελάει απόψε:

Rindi_Ferre_Pajaro_Tatiana_Souchtcheva-Societa-Italia_Norberto_Albertalli

Εκείνο που μας τόνισαν αρκετοί Έλληνες εκθέτες βλέποντας την αισιόδοξη τροπή της πρώτης μέρας, ήταν η προτροπή να «ξεκολλήσουμε» -έστω και πρόσκαιρα- από τους Ρώσους. Πελάτισσες από τη Σερβία εκμυστηρεύονταν στους δικούς μας ότι φέτος πήγαν καλά. Πελάτισσες από άλλες Ευρωπαικές χώρες έμπαιναν στα περίπτερα μας και στην ερώτηση πως τα πήγαν στη σεζόν που πέρασε, χαμογελούσαν ικανοποιημένες ερευνώντας τις στάγκες πάνω στις οποίες φαίνονταν καθαρά ότι υπήρχε εμπορευμα που τους ενδιέφερε.

Οκ, στα Fashion Week του πλανήτη «παίζουν» οι stars της μόδας, αλλά και μεις αν μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στο τέλος θα γυρίσουν (τα ίδια τα χέρια μας) και θα μας μουντζώσουν!

Σήμερα κλείνουμε με αυτή την προτροπή: «Ξεκολήστε από τους Ρώσους» Θα συνεχίζουμε να το φωνάζουμε: Κάντε έρευνα και συμμορφωθείτε με τα ευρήματα της!

Αυτό είναι το marketing. Αυτό.

2 3 6 mifur α

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria