Στο… πόδι η Καστοριά - OlaDeka

Στο… πόδι η Καστοριά

Τον ΑΣΚ θα υποδεχθεί το Άργος Ορεστικό, στο ντέρμπι του νομού Καστοριάς που θα λάβει χώρα την Κυριακή (06/03, 17.00) στο κλειστό της πόλης.

Οι δύο γείτονες θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής και στο Άργος Ορεστικό αναμένεται να βρεθούν φίλαθλοι αμφότερων των ομάδων. Οι διοικούντες, και των δύο, εξέδωσαν ανακοίνωση εν όψει του ντέρμπι, με το Άργος Ορεστικό να συνιστά την έγκαιρη προσέλευση του κόσμου στο κλειστό και την Καστοριά να ζητάει την επίδειξη φίλαθλης συμπεριφοράς από όλους όσοι δώσουν το παρών.

Η ανακοίνωση του Άργους Ορεστικού: «Πληροφορούμε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν αύριο (06/03) στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Άργος Ορεστικό vs Α.Σ. Καστοριάς να γνωρίζουν ότι οι πενήντα φίλαθλοι της Καστοριάς που είναι κάτοχοι πρόσκλησης θα καθίσουν στα μπλε καρεκλάκια (αριστερά στην κεντρική φωτό) και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει από την απέναντι είσοδο. Δίπλα στα κίτρινα καρεκλάκια θα καθίσουν οι ακαδημίες της ομάδας του Άργους Ορεστικού. Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις μπορούν να καθίσουν όλοι οι φίλαθλοι που είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αλλά και όσοι κατέχουν εισιτήριο. Οι πόρτες στις κερκίδες θα ανοίξουν στις 4 η ώρα και σας παρακαλούμε για την όσο πιο γρήγορη προσέλευσή σας, έτσι ώστε να βρείτε θέση για να καθίσετε».

Η ανακοίνωση της Καστοριάς: «Την Κυριακή (06/03) η ομάδα μας δίνει έναν πολύ ιδιαίτερα, αλλά κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Άργους Ορεστικού, στο Άργος Ορεστικό. Η είσοδος είναι επιτρεπτή σε όλους, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και του μπάσκετ να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας, μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο γήπεδο της Καστοριάς».

12821432_1155743211132761_7406751667898991712_n

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria