Σύλληψη 40χρονου Πακιστανού στην Πτολεμαΐδα για παράβαση της νομοθεσίας περί πώλησης τσιγάρων - OlaDeka

Σύλληψη 40χρονου Πακιστανού στην Πτολεμαΐδα για παράβαση της νομοθεσίας περί πώλησης τσιγάρων

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.607- πακέτα τσιγάρων και 195 πακέτα καπνού των 50γρ.

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.830 πακέτα τσιγάρων

Χθες (18-03-2016) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν έναν 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, για κατοχή και πώληση αδασμολόγητων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 40χρονο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν -30- πακέτα τσιγάρων, ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1.607- πακέτα τσιγάρων και -195- πακέτα καπνού των -50γρ.-, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας του Υπουργείου Οικονομικών και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος προμηθεύτηκε τις ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, σε προγενέστερο χρόνο, από ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria