Θα μας τρελάνουν οι Χονκολέζοι! Στέλνουν δελτία τύπου λέγοντας πως η έκθεση τους ήταν καλύτερη από ότι περίμενε οποιοσδήποτε! - OlaDeka

Θα μας τρελάνουν οι Χονκολέζοι! Στέλνουν δελτία τύπου λέγοντας πως η έκθεση τους ήταν καλύτερη από ότι περίμενε οποιοσδήποτε!

Η θλίψη του να είσαι διοργανωτής εκθέσεων γούνας σήμερα

Δείτε τι κυκλοφόρησαν πάλι οι διοργανωτές της έκθεσης γούνας του Hong Kong μετά από την συρρίκνωση (σύμφωνα με τα δικά τους επίσημα στοιχεία) κατά 50%. Τη δουλειά τους κάνουν θα πει κανείς. Θα συμφωνήσουμε. Αλλά θα συμπληρώσουμε κι όλας ότι τη δουλειά τους κάνουν μεν, στις πλάτες των εκθετών του δε. Γιατί δεν είναι μόνο το ότι ζούμε σε μια εποχή που η κρίση είναι γενική και με αυτό τον τρόπο ξορκίζουμε και δικαιολογούμε το κακό. Υπάρχει και κάτι άλλο. Το αμείλικτο ερωτηματικό για την αξία και τη σημασία που πρέπει να δίνουν πια, οι γουναράδες στις εκθέσεις ως κύριο και μοναδικό εργαλείο marketing.  Δείτε τα Χονκολέζικα μαμπέτια για την έκθεση που που πριν δύο χρόνια ήταν το κέντρο του κόσμου για τη γούνα (Εκείνο για το οποίο θέλουμε να δηλώσουμε ότι άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παρευρισκόμενους ήταν το show του Gala): 

Η διεθνής έκθεση γούνας του Χονγκ Κονγκ, ένα ετήσιο highlight στο ημερολόγιο της μόδας, ξεκίνησε την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Χονγκ Κονγκ, με πάνω από 240 εκθέτες από 13 χώρες και περιοχές που ανέδειξαν πρωτοποριακή μόδα γούνας, πρώτων υλών και μια μεγάλη ποικιλία από νέα εξαρτήματα.

Η μεγάλη ευκαιρία άνοιξε με το λαμπερό Gala 2016. Καθώς πρόκειται για παγκόσμιο κόμβο της εμπορίας γούνας με εξαγωγείς πολυτελών γούνινων ενδύματων, τα premium σχέδια γουναρικών του Χονγκ Κονγκ έχουν αποσταλεί σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι δημιουργικές και καινοτόμες δουλειές των γουνοποιών στο Χονγκ Κονγκ ποτέ δεν δυσκολεύτηκαν να καταφέρουν να καταπλήξουν τους διεθνείς αγοραστές με διαχρονική κομψότητα και τη πρωτοπόρα μόδα της γούνας.

Τη θεαματική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Ko Wing-man, BBS, JP, γραμματέας τρoφίμων και υγείας της κυβέρνησης της HKSAR (Hong Kong Special Administrative Regions), ως προσκεκλημένος, τονίζοντας την αναγνώριση της κυβέρνησης για τα αξιόλογα επιτεύγματα της βιομηχανίας γούνας του Χονγκ Κονγκ στη διεθνή σκηνή.

Εν τω μεταξύ, ο κ Henry Sun, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούναςτου Χονγκ Κονγκ, σημείωσε, ότι η «εμμονή» των γουναράδων του Χονγκ Κονγκ στην τελειοποίηση της τεχνολογίας, τη δεξιοτεχνία και το σχεδιασμό τους σε όλα αυτά τα χρόνια συνεχώς, καθιέρωσαν αυτή την πόλη ως τον πιο αξιόπιστο εμπορικό εταίρο του κόσμου στη γούνα.

Η μακροπρόθεσμη υποστήριξη και η συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ  και των τοπικών και ξένων επιχειρηματικών εταίρων, ανέδειξε επίσης το Χονγκ Κονγκ ως μια παγκόσμια αναγνωρισμένη premium ετικέτα γούνινων ενδυμάτων.

Στην πολυαναμενόμενη παρουσίαση με θέμα  «Rouge»,  14 αυθεντικές συλλογές παρουσιάστηκαν από τοπικές γουνοποιιτικές επιχειρήσεις και εντυπωσίασαν το κοινό με πάνω από 140 μοναδικά γουναρικά που γιορτάζουν το ρομαντικό, το παθιασμένο, τη λαμπερή και χαρούμενη γοητεία, τα πολυτελή υλικά και την ευελιξία του. Από τις ρομαντικές και σπορ σιλουέτες, μέχρι στα urban chic styles και τα πανέμορφα βραδυνά φορέματα, κάθε κομμάτι συμπληρώνει σύγχρονη θηλυκότητα με εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και πολυτελή υφή.

Σήμερα, “η γούνα από το Χονγκ Κονγκ” έχει γίνει ένα διακεκριμένος label σε όλο τον κόσμο, συνώνυμο με state-of-the-art τεχνολογίες, απαράμιλλη δεξιοτεχνία και πρωτότυπο σχεδιασμό. Αποκαλύπτοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας της γούνα, το Gala 2016 προσέφερε την τέλεια πλατφόρμα για τους αγοραστές και τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο γπου θέλησαν να εξερευνήσουν νέα έμπνευση και ανταλλαγή απόψεων με παράγοντες του κλάδου. Θα μπορούσαν επίσης να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους αξιότιμους επισκέπτες Mr. & Mrs. Igor Sarkisyan, (Αναπληρωτής Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας), τον κύριο και την κυρία Jari Sinkari, (Γενικός Πρόξενος του Γενικού Προξενείου της Φινλανδίας στο Χονγκ Κονγκ), και την κα Paola Guida , (Επίτροπος Εμπορίου της Ιταλικής Επιτροπής Εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ).

Η εκθαμβωτική νύχτα είχε επίσης την κομψή παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων ο κ Andy Wong, κα Χάρη Chan, κα Sisley Choi, κα Dada Chan, κα Candy Wang το διάσημο μοντέλο από την Ταϊβάν, την κα Rose Chan, κα Kelly Chen, κα Denice Lam και η κα Tammy Ou-Γιανγκ.

Το GALA…

Η βραδιά του Gala και της δεξίωσης και πάλι έλαβε χώρα κατά την πρώτη μέρα το βράδυ, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες στην Μεγάλη Αίθουσα του Hong Kong Convention & Exhibition Center. Το Fashion Show χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο όλων των εποχών, παρουσιάζοντας τις νέες συλλογές των 14 κορυφαίων γουναράδων του Χονγκ Κονγκ και ήταν μια παραγωγή  Gregg & Bailey με εφέ υψηλής τεχνολογίας.

Οι παρακάτω είναι οι 14 Γουνοποιιτικές επιχειρήσεις που παρουσίασαν τις τελευταίες συλλογές τους στο Fashion Show:

Precious Fur Trading Co.
Hong Kong Fur Factory Ltd.
Cadano Fur & Fashion Co. Ltd.,
International Fur Co. Ltd.
Lanca Fur Trading Co. Ltd.
Ocean Fur Co. Ltd.
Dai-Ichi Madam Fur Ltd.
Season Trading Co. Ltd.
Ace Fur Manufacturing Ltd.
Broadway Fur & Fashion Ltd.
Everest Fur Fashion Co. Ltd.
Shui Fung Fashion Intl’ Co. Ltd.
Far East Fur Co. Ltd.
Regal Fur & Fashion Co. Ltd.

mid1

mid2

mid4

 

mid5

mid6

Το Χονγκ Κονγκ ανέκαθεν θεωρείται ως ένας παγκόσμιος κόμβος για τη γούνα, χάρη στις προόδους, στην προσαρμογή της τεχνικής και του δημιουργικού σχεδιασμού γούνας που έχουν παρουσιασθεί από τους τοπικούς γουναράδες.

Συνολικά η 35η Διεθνής Έκθεση του Χονγκ Κονγκ ήταν μια εκδήλωση που κινήθηκε σε λογικά πλαίσια δεδομένων των ισχυουσών συνθηκών της αγοράς και της ισχυρή πίεσης που δέχεται το ρωσικό ρούβλι και άλλα νομίσματα.

Η προσέλευση ήταν περίπου 20 – 25% μικρότερη από εκείνη του προηγούμενου έτους. Ο αριθμός των επισκεπτών δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, αλλά το ότι φέτος θα ήταν λιγότεροι οι αγοραστές, ήταν αναμενόμενο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria