Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - OlaDeka

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Tους τελευταίους μήνες σύσσωμη η ομάδα του iThesis κρούει το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Οι φωτογραφίες και τα video που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ, αλλά και οι ειδήσεις που μας κρύβουν κάτω από το χαλί, κάνουν τους Έλληνες να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσουν στο μέλλον .
Το πολιτικό σύστημα δεν ενδιαφέρεται, με τους »προοδευτικούς» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της »φιλελεύθερης» παράταξης να μοιάζουν πολύ μικροί μπροστά στον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Η Ελλάς μαζί με την Ευρώπη θα ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις. 

Τα στοιχεία είναι συνταρακτικά και δεν θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για απόβαση των ισλαμιστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με την Τουρκία να βρίσκεται πίσω από όλες αυτές τις δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα εις βάρος της πατρίδας μας. Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), 135.000 «πρόσφυγες» έχουν ήδη φτάσει φέτος σε Ελλάδα και Ιταλία διά θαλάσσης, εκ των οποίων οι 125.819 έχουν φθάσει στα ελληνικά νησιά και οι υπόλοιποι στην Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Ισπανία οι αφίξεις απρόσκλητων το 2016, είναι λιγότερες από… 100! Πιο αναλυτικά, οι αφίξεις στην Ελλάδα τον Ιανουάριο ήταν 67.415 και τον Φεβρουάριο 55.633.

Έτσι, από την έναρξη του 2015 ο συνολικός αριθμός όσων έχουν… προτιμήσει την Ελλάδα, ανέρχεται σε 970.911 ανθρώπους. 

Ο Φράγκος Φραγκούλης, επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει ξεκάθαρα πως: «Οι νέες μεταναστευτικές ροές εμπεριέχουν έναν μεγάλο κίνδυνο, την ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2010 αριθμούσαν 500.000 και έως το 2015 είχαν αυξηθεί σε 610.000 (αύξηση 20%), ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που αποτελείται από τους γηγενείς Ελληνες μουσουλμάνους, αριθμούσε 114.000. 
 
Η πρόσφατη αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδας, που σημαδεύτηκε από τη θέσπιση νέων ελαστικών κριτηρίων απονομής της ελληνικής υπηκοότητας, σε συνδυασμό με την απόφαση της κατάργησης της Αμυγδαλέζας τον Φεβρουάριο 2015, ήταν όπως αποδείχθηκε εγκληματική. Αν συνεχισθεί αυτή η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, τότε η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι απλά θέμα χρόνου, χωρίς αυτό να αποτελεί συνωμοσιολογία αλλά ρεαλιστική εκτίμηση» (Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας – Εφημερίδα Καθημερινή).

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο σκοπεύει να χτίσει Μουσουλμανικό Ισλαμικό Τέμενος, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή, με αποτέλεσμα η Αθήνα να γίνει Καράτσι, Ισλαμαμπάντ, ή Τζέντα της ΣΑ.

Σε αυτό το σημείο σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα για σκέψη από το βιβλίο του Guillaume Faye: La colonisation de l’Europe: Discours vrai sur l’immigration et l’islam, το οποίο αναφέρεται στη μετανάστευση και την εξάπλωση του Ισλαμισμού:

«Εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως το Ισλάμ μπορεί να εξευρωπαϊστεί, να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, να αποδεχθεί την ιδέα του κοσμικού κράτους, κάνουν ένα φοβερό σφάλμα. Το Ισλάμ, στην ουσία του, δεν συμβιβάζεται. Είναι φύσει απολυταρχικό και επιθετικό. Είναι κατ’ εξοχήν η θρησκεία ενός λαού της ερήμου. Για να το θέσουμε διαφορετικά, με την εισαγωγή του Ισλάμ στην Ευρώπη μέσω του εποικισμού, δύο κίνδυνοι εγείρονται: Παραμόρφωση ή πόλεμος. 
 
Το πλήρες σχέδιο του Ισλάμ είναι πολύ απλά η θρησκευτική και εθνική κατάκτηση της Ευρώπης, όπως ορίζει το Κοράνι. Είμαστε ήδη σε πόλεμο! Οι Δυτικοί, με εξαίρεση τους Ρώσους, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα».

Ιδιαίτερα ανησυχητικό για την επιχειρούμενη μετατροπή της χώρας σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας «Αγορά». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προωθείται η μόνιμη εγκατάσταση 150.000 λαθρομεταναστών στην χώρα και η δημιουργία 4 κέντρων λαθρομεταναστών στην Αττική.
Επίσης, σε κλειστό κέντρο κράτησης θα μετατραπεί το παλαιό κτίριο της Σχολής Αστυνομίας στην Ξάνθη με χωρητικότητα 800 άτομα, ενώ το ίδιο θα γίνει και στο στρατόπεδο στο Παρανέστι Δράμας (1200 άτομα) και στην Κόρινθο (1800 άτομα).

Ποιούς εξυπηρετεί ο εξισλαμισμός της Ευρώπης;

Ενδεικτικό για το που πάει η κατάσταση και για το ποιο είναι το σχέδιο των »προοδευτικών» Ευρωπαίων, αλλά και διάφορων ΜΚΟ είναι το δημοσίευμα που παραθέτει το γερμανικό Focus που αναφέρει συγκεκρινένα:
«Λόγω της επιτεινόμενης μεταναστευτικής κρίσης και των προβλημάτων που αφορούν την στέγαση πολλών χιλιάδων προσφύγων, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων (“think tank”) που ακούει στο όνομα European Democracy Lab (Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Εργαστήριο) πρότεινε να παρέχεται στους πρόσφυγες, γη σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, προκειμένου να είναι σε θέση να αναδημιουργήσουν τις πατρίδες τους». Καταλάβατε; Κάποιοι χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο και αναίμακτα θέλουν εποικίσουν με ισλαμιστές την ευρώπη και να την σαλαμοποιήσουν.

Λύση στο… δημογραφικό της Ελλάδας βλέπει ο Ξυδάκης 

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας!
Κύριε Ξυδάκη μου, πως θα ενσωματωθούν αυτοί οι άνθρωποι στην ελληνική κοινωνία, όταν τα παραδείγματα μη ορθής τους συμπεριφοράς και μη ενσωματωσής τους στις ευρωπαικές κοινωνίες είναι πάμπολλες; Επίσης όταν δεν υπάρχουν δουλειές για Ελληνες πως και με ποιον τρόπο θα δοθούν σε ξένους; Επιτέλους κύριοι, η Ελλάδα δεν είναι 15μελες, (με όλο τον σέβασμο στα συμβούλια των μαθητών).

Ασύμμετρη απειλή

Αν συνυπολογίσουμε και τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, μια μερίδα εξ αυτών δεν έχουν ενσωματωθεί και είναι φανατικοί ισλαμιστές, είναι μια ικανή δύναμη η οποία με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να επιτύχει τη σύσταση ενός εσωτερικού μετώπου που θα έχει ως σκοπό τις δολιοφθορές, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τις οικονομικές ζημιές που επιφέρουν και την ανάλωση δυνάμεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να καταστείλουν τους όποιους θύλακες επεισοδίων δημιουργούν.

Πως θα δράσουν οι λαθρομετανάστες σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία ή έστω και σε ένα θερμό επεισόδιο; Δεν κινδυνολογούμε, αλλά εξετάζουμε όλα τα σενάρια και καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο και οι αρμόδιοι φορείς. Η κατάρτιση μιας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εν λόγω απειλής είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Αν δεν λάβουμε σοβαρά μέτρα, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.

Αν δεν συμβεί κάποιο «δημογραφικό θαύμα», την ίδια στιγμή που ο αριθμός των λαθρομεταναστών θα αυξάνεται, η δραματική μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας θα είναι αναπόφευκτη.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria