ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Το Pre game της 20ης αγωνιστικής - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Το Pre game της 20ης αγωνιστικής

Ο Δημήτρης Στυλιάδης ορίστηκε στο ντέρμπι Καλλιθέα-ΑΟ Κάστωρ

Η ομάδα του ΑΓΣΚ Καστοριάς, αλήθεια είναι, ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έκανε το «μπαμ» με τη νίκη της (2-0) επί του «Μέγα Αλέξανδρου» Καλλιθέας, υποχρεώνοντάς τον σε «έξωση» από το … ρετιρέ της βαθμολογίας, στο οποίο εγκαταστάθηκε και πάλι ο Κάστορας, ενώ με τη νέα τους επιτυχία οι «ερυθροκίτρινοι», όγδοη συνεχόμενη, επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά την ανάκαμψή τους σε όλους τους τομείς, βαθμοθηρικούς, ψυχολογικούς κ.α.

Οι «γουναράδες», λοιπόν, «γράφοντας» τη σπουδαιότερη από τις νίκες τους στη φετινή σεζόν επί του «Μέγα Αλέξανδρου» το περασμένο Σάββατο, πέραν των άλλων, αυτό που κατάφεραν, ήταν να δημιουργήσουν συνθήκες … συνωστισμού στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όρους την κατάκτηση του τίτλου, με τις δύο από αυτές :  την Καλλιθέα και τον Κάστορα να αναμετρώνται το Σάββατο (3 μ.μ.) στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, σε έναν αγώνα, που το αποτέλεσμά του, αναμφίβολα, θα παίξει σημαντικό ρόλο από εδώ και στο εξής για το ποια από  τις δύο ομάδες θα αυξήσει τις πιθανότητές της να κόψει πρώτη το νήμα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Κρας τεστ», εν κατακλείδι, αντοχής κι ετοιμότητας αποτελεί το  αυριανό ματς μεταξύ των δύο φιλόδοξων ομάδων της πόλης και, όπως είναι φυσιολογικό, «μαγνητίζει» πάνω του τα βλέμματα των φίλων του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, με πολλούς από αυτούς να δηλώνουν πως δεν θα … σκοντάψουν με τίποτα και πως θα δώσουν «παρών» στο γήπεδο με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες !!! Να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο ο Κάστορας είχε νικήσει με σκορ 2-1.

Η 20η, ωστόσο, αγωνιστική ημέρα, περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως, καληώρα, αυτή της «Δόξας» Κορησού με την «Αστραπή» Μεσοποταμίας, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βαθμολογικό κίνιτρο για τη νίκη, ώστε να σταθούν ψηλά στην κορυφή, ενώ οι «μαυραετοί», μη αντιμετωπίζοντας προβλήματα -ντε και καλά – συγκιμιδής πόντων, θα παίξουν ελεύθερα και για την τιμή των … όπλων τους. Στον α’ γύρο, η «Αστραπή» είχε επικρατήσει της «Δόξας» με σκορ 2-0.

Ένα, επίσης, σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι, είναι και  αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μανιάκων, όπου τα … ζόρικα το τελευταίο χρονικό διάστημα «ελάφια» θα φιλοξενήσουν τον «Ηρακλή» Πολυκάρπης. Βαθμολογικό κίνητρο, σαφώς και υπάρχει στα δύο αντιμαχόμενα … στρατόπεδα, που θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει. Να υπενθυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο ο «Ηρακλής» σταμάτησε στα έξι (6) γκολ, επικρατώντας με σκορ 6-1 της Α.Ε. Γραμμοχωρίων.

Ένα ακόμη, όμως, ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι και αυτό του ΠΑΣ Λεύκης με τον «Γράμμο» Μαυροχωρίου, με τους γηπεδούχους να τυγχάνουν σε εξαιρετική φόρμα και να αποκομίζουν επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ, αντίθετα, οι «κυανόλευκοι», εδώ και πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, έχουν ξεχάσει τι σημαίνει συγκομιδή βαθμών, με την ψυχολογία τους, αναμφίβολα, να μην είναι και στα καλύτερά της. Στον α’ γύρο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο … στρατόπεδο, τώρα, των «γουναράδων», ένα είναι σίγουρο, ότι εκεί επικρατεί ευφορία, καθότι οι απανωτές τους επιτυχίες, οκτώ συναπτές, με μεγαλύτερη αυτή της νίκης τους επί της Καλλιθέας με σκορ 2-0,  έχουν… εκτινάξει την ψυχολογία τους στα ύψη και στην οποία, σε μεγάλο ποσοστό, θα στηριχτούν στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρησής τους με τον Κρόνο στο γήπεδο της Κολοκυνθούς, όπου θα επιδιώξουν να μείνουν σε … ασφαλτοστρωμένο δρόμο, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Καστοριά στον α’ γύρο είχε γνωρίσει στην έδρα της την ήττα (1-2) από τον Κρόνο.

Τέλος, στο γήπεδο του Νταηλάκη, οι «κυανόμαυροι» του Γιάννη Τσεμπερίδη, σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, και αυτό, ασφαλώς, για πάρτη τους, θα φιλοξενήσουν τον Παναργειακό, που μπορεί να μην «καίγεται» για βαθμούς, ωστόσο, γεγονός είναι, ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Στον α’ γύρο, οι «κοκκινόμαυροι» είχαν επικρατήσει στο Άργος Ορεστικό με σκορ 1-0 του Νταηλάκη.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria