Διαδικασία Χορήγησης Αδειών για Νέες Αμπελοφυτεύσεις έτους 2016 - OlaDeka

Διαδικασία Χορήγησης Αδειών για Νέες Αμπελοφυτεύσεις έτους 2016

Από το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ανακοινώνεται  είναι διαθέσιμη η εφαρμογή κατάθεσης αίτησης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (http://e-services.minagric.gr/) για την απόκτηση άδειας φύτευσης  για τις οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ, από 1 Μαρτίου έως 15 Απριλίου του 2016, για την απόκτηση της άδειας.

Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σ’ αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.

(Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας τότε η αίτηση είναι επιλέξιμη αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.)

Η χορήγηση των αδειών νέας φύτευσης στους αιτούντες γίνεται το αργότερο μέχρι την 1η Αυγούστου εκάστου έτους, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, 1ος όροφος, γραφείο 8  και στο τηλέφωνο 24673-50254  Δημητρακοπούλου Ζαφειρία.   

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria