Δήμος Καστοριάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καστοριά και Πεντάβρυσο - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καστοριά και Πεντάβρυσο

Κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιο Καστοριάς

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς στις 16 Μαρτίου 2016 έλαβε την 81/16 Κανονιστική ομόφωνη απόφασή του με θέμα «Λήψη κανονιστικής απόφασης για την εγκατάσταση κατακόρυφων μέσων σήμανσης για ρύθμιση κυκλοφορίας σε δημοτικές οδούς της Δ.Κ. Καστοριάς και Τ.Κ. Πενταβρύσου.»η οποία έχει ως εξής :

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι      ο μ ό φ ω ν α

Εκδίδει κανονιστική απόφαση σχετικά με:

  1. την τοποθέτηση δύο (2) ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας Ρ-39 (απαγορεύεται η στάθμευση) σε δημοτικές . οδούς της Δ. Κ. Καστοριάς (περιοχή Χλόη) και πιο συγκεκριμένα:

α) επί της οδού Γ. Καστριώτη, στη συμβολή της με την οδό Παπανούτσου και

β) επί της οδού Αλέξ.  Δελμούζου, στη συμβολή της με την οδό Μαν.Τριανταφυλλίδη.

  1. την τοποθέτηση μίας (1) ρυθμιστικής πινακίδας κυκλοφορίας Ρ-2 (ΣΤΟΠ) σε δημοτική. οδό της Τ. Κ. Πενταβρύσου και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ιωάννη Μουρατίδη, στο ύψος της πλατείας, και στην κατεύθυνση προς Καλοχώρι.
  2. α) την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας από την αρχή της οδού Ιωακείμ Μοναστηρίου έως και το τέλος της οδού Εμμανουήλ Παππά, για όσο διάστημα διαρκέσει η επανακατασκευή του μονόδρομου.

β) την προσωρινή παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων προς την οδό Αϊδήτρας για όσο διάστημα διαρκέσει η επανακατασκευή του μονόδρομου.

γ) την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων όπως ακολουθεί:

•Επι της οδού Ιωακείμ Μοναστηρίου, στη συμβολή της με την οδό Μανωλάκη, θα γίνει αποκλεισμός της πρόσβασης χρησιμοποιώντας κυρίως κατακόρυφη σήμανση, ώστε να γίνεται αντιληπτή η διαφοροποίησή της από τη μη μόνιμη σήμανση των οδών.

•Στην είσοδο – έξοδο του εργοταξίου  από και προς το οδικό δίκτυο, θα τοποθετηθεί φωτεινή σηματοδότηση για να εξασφαλίζεται η ασφαλής είσοδος και έξοδος των οχημάτων του εργοταξίου.

•Τέλος, κυκλοφοριακοί κώνοι, κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο, με αντανακλαστικές λευκές λωρίδες, θα τοποθετούνται στη θέση φανών κινδύνου, εξασφαλίζοντας υψηλή ευκρίνεια και ορατότητα από μεγάλη απόσταση, στην αρχή του έργου (συμβολή των οδών Παπαρέσκα, Ιωακείμ Μοναστηρίου και Αϊδήτρας) και στο τέλος του έργου (συμβολή των οδών Εμμανουήλ Παππά και Μ. Αλεξάνδρου)

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς

Γεώργιος   Παπαδόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria