NAFA : Γρήγορες και απλές διαδικασίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο Τοροντο ! - OlaDeka

NAFA : Γρήγορες και απλές διαδικασίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο Τοροντο !

Από τις 15 Μαρ του 2016, τα τελωνεία του Καναδά θα απαιτούν μια διαδικασία με on-line εφαρμογή που πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από την είσοδο στον Καναδά από τον αέρα, που ονομάζεται Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Άδεια (ΕΤΑ).

Η απαίτηση αυτή ισχύει για όλες τις χώρες που δεν χρειάζονται θεώρηση για να εισέλθουν στον Καναδά (δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, την Ολλανδία, την Ελλάδα, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ιταλία, το Σαν Μαρίνο, την Πολωνία, τη Γερμανία κλπ). Οι πολίτες των ΗΠΑ δεν απαιτούν ETA.
Είναι μία απλή on-line διαδικασία – κοστίζει $ 7 καναδικά δολάρια – για την οποία θα πρέπει να έχετε ένα έγκυρο διαβατήριο, μια διεύθυνση e-mail και μια πιστωτική κάρτα ώστε να την ολοκληρώσετε.

Η ETA είναι ηλεκτρονικά συνδεδεμένη με το διαβατήριό σας και ισχύει για πέντε έτη, ή μέχρι να λήξει το διαβατήριό σας, αν αυτό συμβεί πρώτο.

Το έντυπο είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά και γαλλικά, αλλά οι περιγραφές του κάθε ένα από τα πεδία της φόρμας είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο του στα γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, κορεατικά, Mandarin, πορτογαλικά και ισπανικά.

Η σύνδεση με την ιστοσελίδα για την εφαρμογή είναι:

http://www.cic.gc.ca/english/visits/eta-start.asp

NAFA ETA
NAFA ETA
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria