Τουρκικά F 16 έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των επιβατών πτήσης της Sky Express - OlaDeka

Τουρκικά F 16 έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των επιβατών πτήσης της Sky Express

Επεισόδιο που αποσιωπήθηκε

Εκτός ορίων οι Τούρκοι στο Αιγαίο παίζουν με ανθρώπινες ζωές! Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου δύο τουρκικά F 16 έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των επιβατών πτήσης της εταιρείας Sky Express η οποία πετούσε προς Μυτιλήνη!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επιβάτης της πτήσης το ένα F 16 πέταξε πάνω από το αεροπλάνο και το άλλο κάτω απ΄ αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τούρκοι πιλότοι ζήτησαν από τον Έλληνα πιλότο του επιβατηγού αεροσκάφους να αλλάξει ύψος πτήσης!

Τα τουρκικά F 16 αποχώρησαν με την εμφάνιση δύο ελληνικών μαχητικών τα οποία και τα αναχαίτισαν.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προκλήσεων στο Αιγαίο που προκαλούν μεγάλη ανησυχία στο Αιγαίο . Οι Τούρκοι συμπεριφέρονται σαν να είναι τα απόλυτα αφεντικά στην περιοχή. Χρησιμοποιούν την νατοϊκή παρουσία ως άρμα για την προώθηση των επιδιώξεών τους κι έχουν αυξήσει δραματικά τις πτήσεις αεροσκαφών CN 235 (ηλεκτρονικού πολέμου) δήθεν για επιχειρήσεις έρευνας διάσωσης προσφύγων.

Η Αθήνα εξακολουθεί να μην αντιδρά και είναι ενδεικτικό ότι το περιστατικό με το αεροσκάφος της Sky Express δεν δημοσιοποιήθηκε.

 

ΠΟΙΟ ΝΑΤΟ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ! 

Εντωμεταξύ “παιχνίδια κυριαρχίας” στο Αιγαίο παίζουν οι Τούρκοι αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το θέμα της έρευνας και διάσωσης προσφύγων και μεταναστών. Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής έφθασε μέχρι …τη παραλία στο νησάκι Παναγιά στις Οινούσσες συνοδεύοντας φουσκωτό με πρόσφυγες και μετανάστες! Καμία προσπάθεια …επαναπροώθησης δεν έγινε φυσικά αν και η τουρκική ακτοφυλακή είχε εντοπίσει το φουσκωτό από τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Επί της ουσίας …το συνόδευσε μέχρι την παραλία του νησιού!

Που ήταν το ΝΑΤΟ; Πολύ…δυτικά, όπως είναι από την πρώτη ημέρα που υποτίθεται ότι άρχισαν οι περιπολίες του στο Αιγαίο!

Το περιστατικό στις Οινούσσες έγινε την ίδια περίπου ώρα που ένα αεροσκάφος CN 235 της Τουρκίας πετούσε πάνω από το Κουνελονήσι και το Αγαθονήσι, συμμετέχοντας κι αυτό σε “επιχείρηση έρευνας διάσωσης”!

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria