Ταξίδι σωτηρίας στη Βοστώνη για την 28χρονη Ντένια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος - OlaDeka

Ταξίδι σωτηρίας στη Βοστώνη για την 28χρονη Ντένια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Η 28χρονη Ντένια Παράσχη από τη Ζάκυνθο, πριν κλείσει τα 28 της χρόνια, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Η συγκινητική ιστορία της ευαισθητοποίησε τον ζακυνθινό υφυπουργό Αθλητισμού Σταύτο Κοντονή, ο οποίος ζήτησε άμεσα τη βοήθεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για να εξασφαλίσει τη μετάβαση της Ντένιας στη Βοστώνη.

Για το ταξίδι της σωτηρίας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα εξοπλιστεί με τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα, ενώ η ιστορία της Ντένιας Παράσχη που μόλις πριν από περίπου δύο εβδομάδες διαγνώστηκε με αυτή την σπάνια ογκολογική ασθένεια, συγκίνησε το πανελλήνιο κι έγινε προσπάθεια συγκέντρωσης χρηματικού ποσού για την κάλυψη του υπέρογκου κόστους νοσηλείας στο εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής.

Η ιστορία της κοινοποιήθηκε από την ίδια και τους συγγενείς και φίλους της στο facebook και χιλιάδες ήταν αυτοί που έπευσαν να βοηθήσουν, είτε για να συγκεντρωθούν χρήματα, ή και ακόμα για να ασκηθούν πιέσεις σε πρόσωπα εξουσίας να βοηθήσουν την 29χρονη Ντένια.

Ετσι, επιστολές για βοήθεια εστάλησαν στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στο Βατικανό, ενώ και η πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” Ρόδη Κράτσα, άσκησε πιέσεις στον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να εγκριθεί ένα μεγάλο ποσό για τη δαπάνη της νοσηλείας της 28χρονης κοπέλας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria