ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Γ.Σ.ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 78-19 - OlaDeka

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Γ.Σ.ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 78-19

Η ομάδα των Παίδων του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σφράγισε και επίσημα τη συμμετοχή της στο Final Four, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στη δεύτερη φάση  των ομίλων, σημειώνοντας δε ότι η παιδική μας ομάδα είναι η μοναδική στη Δυτική Μακεδονία που παραμένει αήττητη τόσο κατά την πρώτη, όσο και κατά τη δεύτερη φάση των ομίλων.

Το τεχνικό team έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της 12άδας να αγωνιστούν, χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχήματα κάθε φορά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι νεαροί αθλητές είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, παίζοντας όμορφο μπάσκετ, με κίνηση, ενέργεια και σωστές επιλογές. Μάλιστα, ήταν τέτοια η προσήλωση και η προσπάθεια κάθε αθλητή εντός αγωνιστικού χώρου, ώστε η  αντίπαλη ομάδα σκόραρε μόνο 6 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πρώτος στόχος που ήταν η συμμετοχή μας στο Final Four επετεύχθη. Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ συγχαίρει πρώτα απ’ όλα τους αθλητές, καθώς και το προπονητικό team. Από εδώ και πέρα όμως, αρχίζουν τα ωραιότερα πράγματα για όλους μας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι η μοναδική ομάδα στη Δυτική Μακεδονία που για 2η συνεχόμενη χρονιά καταφέρνει να έχει δύο εκπροσώπους τόσο στο Final Four Παίδων, όσο και στο Final Four Εφήβων, πράγμα που αποτελεί δείγμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στα μικρότερα τμήματα του συλλόγου μας.

Τα δεκάλεπτα: 23-08, 21-06, 20-05, 14-00.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Γυμνόπουλος, Νίκου): Μπασακύρος, Κρανιάς, Νάντσος, Παπαμόσχος, Μαρινέλης, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Τζήμας, Κάδρας, Αντωνίου, Αναστασίου, Τσιφτσής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria