ΟΡΜΟΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ - OlaDeka

ΟΡΜΟΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Το εργαστήρι λαογραφίας και παραδοσιακού χορού (ΕΛΠΧ)“ΟΡΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” σας προσκαλεί στα εγκαίνια των δραστηριοτήτων του και στην κοπή της πίτας των μελών του, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα του συλλόγου. (Διοικητηρίου 2, πίσω από κτήριο ΠΕΚ και απέναντι από Μεντρεσέ).
Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με ακόρεστο ενδιαφέρον για όλες τις εκφάνσεις του λαϊκού πολιτισμού.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων με πολύχρονη παρουσία στα πολιτιστικά και χορευτικά δρώμενα του τόπου μας που από την πρώτη στιγμή βρήκε ευρεία ανταπόκριση από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη.
Το ΕΛΠΧ ΟΡΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στοχεύει στην ανάδειξη διαφόρων πτυχών του λαϊκού μας πολιτισμού και στη βιωματική ενσωμάτωση και χρήση αυτού στην καθημερινότητα μας. Βασικός άξονας των δράσεων μας θα είναι η προώθηση και η διάσωσης της λαογραφίας της Καστοριάς και εν γένει του ελληνισμού δια μέσου της έρευνας και των μουσικοχορευτικών του τμημάτων. Διαδίδοντας το πνεύμα του πολιτισμού και της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών αλλά και των λοιπών σωματείων ανά την Ελλάδα με κοινή φιλοσοφία και στόχους, επιθυμούμε να αποτελέσουμε έναν σημαντικό πομπό μετάδοσης και επικοινωνίας της παραδοσιακής μας κουλτούρας.
Σας καλούμε να βιώσετε μαζί με τον ΟΡΜΟ την ομορφιά και το μεγαλείο της παράδοσης.
Για το προσωρινό ΔΣ
Μπινιάκος Μιχαήλ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932917730

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria