"Ντροπή κυρία Αντωνίου, ο πολιτικαντισμός να έχει και κάποια όρια..." - OlaDeka

“Ντροπή κυρία Αντωνίου, ο πολιτικαντισμός να έχει και κάποια όρια…”

Κείμενο του Γιώργου Μαντζούρα

“Ας πει κάποιος στην Μαρία Αντωνίου να μην εκτίθεται λέγοντας ότι νάναι, το ΚΣΝΜ σήμερα ήταν αναγκασμένο να πάρει αυτή την απόφαση, γιατί η προηγούμενη που είχε πάρει ακυρώθηκε από το Συμβούλειο της Επικρατείας το οποίο μάλιστα τους κατεξευτίλησε… Αντί να ψάχνει υποτιθέμενες παρεμβασεις της σημερινής κυβέρνησης, ας θυμηθεί λίγο τις απίστευτες παρεμβάσεις που έκανε η ίδια και η κυβέρνησή της πριν από 2 χρόνια, οδηγώντας το ΚΣΝΜ σε αλλαγή πορείας και σε μιά ντροπιαστική τότε απόφαση… Ντροπή κυρία Αντωνίου, ο πολιτικαντισμός να έχει και κάποια όρια…”

Και συνεχίζει:

“Η κ.Μαρία Αντωνίου εξακολουθεί και σήμερα να προκαλεί αντί να κρύβεται. Θα πάρει όμως τις απαντήσεις που αρμόζουν, και το όνομά της θα γραφθεί με μαύρα γράμματα στην τοπική πολιτιστική ιστορία. Μαζί με των υπολοίπων: Σαββόπουλου, Λιάντση, Παππουλίδη, Αναστασίου, Τούφα. Και δύο δειλών δημάρχων επίσης.”

σ.σ.Δείτε το δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται Ο Γιώργος Μαντζούρας και από το οποίο ορμώμενος είναι να αναρωτιέται κανείς, μήπως έτσι είχε συνηθίσει η κα Αντωνίου να αισθάνεται τη λειτουργία μιας κυβέρνησης; Με το να παρεμβαίνει χώνοντας “τα μακριά και βρώμικα χέρια της” παντού; Ακόμη και σε φορείς όπως το ΚΣΝΜ; Απολαύστε υπεύθυνα:

“Απατηλές υποσχέσεις και ανέξοδα ψέματα.

H τοπική Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρωθυπουργού της”

Το ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ είναι η πιο επιβλαβής κυβέρνηση στην ιστορία της μεταπολίτευσης, το απέδειξε σήμερα και με τα τοπικά μας ζητήματα. Σήμερα είδα έκπληκτη ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων πήρε μία απόφαση εντελώς διαφορετική από αυτήν που είχε πάρει πριν από δύο χρόνια”. Αυτά ανέφερε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε από την αιφνίδια αλλαγή της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων για την υπόθεση της ανέγερσης νέου αστυνομικού κτιρίου, στην Καστοριά.

Η Μαρία Αντωνίου υπογράμμισε πως είναι περίεργο ότι το γεγονός αυτό το είχε προαναγγείλει η τοπική Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις 18 Ιανουαρίου, όταν στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, είχε δηλώσει επί λέξει: «ότι το κτίριο το επίμαχο δεν θα γκρεμιστεί». Πως είναι δυνατόν Βουλευτής να προδικάζει ένα αποτέλεσμα μιας απόφασης ενός συλλογικού οργάνου;  Αναρωτιέται η Μαρία Αντωνίου, διαβεβαιώνοντας πως δεν σκοπεύει να παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια., φέρνοντας το θέμα στην Βουλή.

“Ένα είναι βέβαιο”, συμπεραίνει η Μαρία Αντωνίου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαθεί την Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε το έδειξαν κι εχθές αποπέμποντας έναν από τους πιο πετυχημένους αξιωματικούς της, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα αλλά και την τοπική μας κοινωνία στην απόλυτη καταστροφή. Τα λάθη, οι παραλείψεις, οι αστοχίες είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Και δυστυχώς το βιώνουμε πλέον και στον τόπο μας σε σημαντικά τοπικά μας ζητήματα. Το αστυνομικό μέγαρο δυστυχώς οδηγείται στις καλένδες, αφού όλα τα σύγχρονα αστυνομικά κτίρια προϋποθέτουν κάποιες αυστηρές προδιαγραφές. Με μεγάλη λύπη βλέπω ότι η τοπική βουλευτής ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρωθυπουργού της. Απατηλές υποσχέσεις και ανέξοδα ψέματα”.

Ας πει κάποιος στην Μαρία Αντωνίου να μην εκτίθεται λέγοντας ότι νάναι, το ΚΣΝΜ σήμερα ήταν αναγκασμένο να πάρει αυτή τη…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria