ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ - OlaDeka

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ

Εξιλαστήριο θύμα ο περιφερειακός διευθυντής που έπεσε θύμα ραδιουργίας του Δημητρακόπουλου

Πέμπτη ( 25/2 ) στην εκπομπή του Χρήστου Νατσούλη. Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την αλλαγή της εγκυκλίου παραδεχόμενος ότι ο ίδιος πρόσθεσε τη συγκεκριμένη φράση (επιβεβαιώνοντας πλήρως το oladeka.com το μοναδικό site της Δυτικής Μακεδονίας που δημοσίευσε όλη την αλήθεια) χωρίς όπως ο ίδιος τονίζει να θέλει να στοχοποιήσει τον Κλάδο της Γούνας ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος λέει ‘’ Αναλαμβάνω την ευθύνη για την φράση που πρόσθεσα στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας‘’ , ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αν είναι δυνατόν να γίνει σε συνεννόηση πάντα με το Υπουργείο θα προβεί σε αλλαγή της εντολής που απέστειλε σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας ‘’ Δεν το γνωρίζω αν μπορεί να γίνει η αλλαγή, θα έρθω σε επαφή με το Υπουργείο Παιδείας και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ενδεχομένως θα το τροποποιήσουμε. ‘’

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι η φράση προστέθηκε λαμβάνοντας υπόψιν τις έντονες ανώνυμες καταγγελίες – αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων μετά την επίσκεψη ενός δημοτικού σχολείου της Καστοριάς στο πλαίσιο ενός προγράμματος σε εκτροφείο της περιοχής ‘’ Από την επίσκεψη σχολείου του Νομού Καστοριάς σε εκτροφείο γουνοφόρων ζώων υπήρξαν αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων σε σχέση με την ιστοσελίδα του σχολείου και την ανάρτηση φωτογραφιών. Παρόλο που δεν υπήρχε επώνυμη καταγγελία λάβαμε υπόψιν μας τις αντιδράσεις των οργανώσεων γιατί αν το δούμε παιδαγωγικά δεν θα έπρεπε να αναρτούμε εικόνες από ανάλογες δράσεις των σχολείων . Κάνουμε μια προτροπή στα σχολεία να μην αναρτούν τέτοιες εικόνες και να γίνεται με έναν διακριτικό τρόπο.’’

Ακούστε στο 7:30 την αρμόδια του Υπουργείου Παιδείας να λέει ότι καταγγελία οικολόγων για τη γούνα και το συγκεκριμένο θέμα δεν παρέλαβε ποτέ το υπουργείο!

Κύριε Κωνσταντόπουλε, γιατί δεν λέτε ότι αυτό που σας επηρέασε και λάβατε υπόψιν σας έτσι ώστε να προσθέσετε τη φράση (π.χ. εκτροφεία γουνοφόρων ζώων) ΔΕΝ ήταν ανώνυμες καταγγελίες – αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων, αλλά επώνυμη και εξοργιστική παρέμβαση κάποιου που χρησιμοποίησε το υπουργείο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του ιδεοληψίες και εμμονές;

Γιατί δεν λέτε ότι πέσατε θύμα της εξοργιστικής και ανήθικης τουλάχιστον ενέργειας του Δημητρακόπουλου ο οποίος εν αγνοία του υπουργού και κάθε άλλου εκπροσώπου του υπουργείου παιδείας, χρησιμοποίησε μέσα του υπουργείου για να σας οδηγήσει σε αυτή την αυθαίρετη και άθλια πράξη τροποποίησης του αυθεντικού κειμένου του υπουργείου, που δεν έκανε καμία αναφορά στη γούνα και στείλατε στις σχολικές μονάδες μια μέρα μόλις πριν την αποστολή του προϊόντος της μονταζιέρας που σας ανάγκασε να στήσετε ο αιθεροβάμων εμμονικός δήθεν οικολόγος των Βορείων προαστείων;

Ξέρετε ο Δημητρακόπουλος και κάθε Δημητρακόπουλος μπορεί αν του ρθει, να κάνει ότι περίεργοεγκληματικό και ανήθικο (παρουσιάζοντας το αντίστροφα)! Αυτός όμως που κατέχει υπεύθυνη και πολύ σοβαρή θέση, πρέπει να ελέγχει, να σκέφτεται και να προσέχει πολλαπλά. Και όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος λειτουργεί με πονηριά, εθελοκακία και το λιγότερο ελεγχόμενες πρακτικές ακόμη και σε διοικητικό επίπεδο, τότε πρέπει να τον αποκαλύπτει και να τον εκθέτει. Γιατί αλλιώς ο εκτεθειμένος και συνεργός είναι ο έχων θέση και ο αποδέκτης σκευωρίας.

Εμείς κύριε Κωνσταντόπουλε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι την πατήσατε. Ότι ο Δημητρακόπουλος, χρησιμοποιώντας πονηρά, κάποια δημόσια εργαλεία, σας έστησε παγίδα για να κάνει τη δουλειά του. Για να εξυπηρετήσει κομπλεξικές και εμμονικές προσωπικές ανάγκες του.Σας την έφερε άσχημα που θα λεγε κάποιος εκλαϊκευμένα. Μέχρι εδώ, να σας καταλάβουμε. Ο καθένας θα μπορούσε να παγιδευτεί. Και μάλιστα όταν δεχτεί παρέμβαση από κάποιον που χρησιμοποιεί (αθέμιτα, και παράτυπα) κρατικά…κανάλια επικοινωνίας, ε! περισσότερο ως εξαπατηθείς μπορεί να χαρακτηριστεί, παρά ως κάτι διαφορετικό.

Από κει και πέρα όμως, από το σημείο που ενώ εσείς αντιληφθήκατε τι έγινε αλλά ταυτόχρονα προσπαθείτε να κάνετε crisis management με παράλληλη «κάλυψη» του θύτη σας, τότε…αλλάζουν τα πράγματα.

Γιατί αν θέλετε να μην είστε «συνεργός» δεν πρέπει να κουκουλώνετε το θέμα. Δεν πρέπει να υποθάλψετε και ούτε να κάνετε πλάτες σε αυτόν που σας εξέθεσε και σας ενέπλεξε σε αυτή την απίστευτη ενέργεια με εμπρηστικό χαρακτήρα απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία.

Σκεφτείτε το καλά κύριε διευθυντά. Ξέρετε ότι τα πάντα αφήνουν ίχνη…Και κάποια στιγμή η αλήθεια λάμπει…

Γιατί να μην την έχετε σύμμαχο;

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria