Η ντροπή της Αυτοδιοίκησης - OlaDeka

Η ντροπή της Αυτοδιοίκησης

Φραστικές επιθέσεις και ύβρεις «κατά ριπάς» έπεσαν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, σε Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας. Τα «αίματα άναψαν» από ασήμαντη αφορμή, όμως τα αίτια φέρεται να είναι πολλά και ισχυρά. Αμέτρητα είναι τα παράπονα του συνόλου σχεδόν των Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καστοριάς προς την Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Τους κατηγορούν για ανικανότητα ικανοποίησης και λύσης, ακόμη και ασήμαντων καθημερινών απλών προβλημάτων. Στις συνεδριάσεις του ανώτατου θεσμικού οργάνου, έρχεται να προστεθεί η «φίμωση» του λόγου τους, μη και τυχόν ακουστούν τα …παράπονα δημόσια και «τσαλακωθεί» η εικόνα της Δημοτικής Αρχής.

Να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου που τα «άκουσε», αστυνομικός στο επάγγελμα, διατήρησε την ηρεμία του παρόλο που παρακολουθούσε «έξαλλο» τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος αφού έχασε την ψυχραιμία του, γκρέμισε καρέκλες και έδρανα, αποκαλώντας τον κ. Σαββίδη «κακομαθημένε» και άλλα χαριτωμένα!

Για μια ακόμη φορά, αιρετοί αντιδρούν στην διαδικασία του προεδρείου που έχει χάσει τον έλεγχο λειτουργίας, προκαλώντας εκνευρισμό στους παρευρισκόμενους. Οι επεισοδιακές συνεδριάσεις έγιναν συνήθεια στο Δήμο Καστοριάς, με την πλειοψηφική Δημοτική Παράταξη να φυλλορροεί. Για έργα, βελτίωση ποιότητας ζωής, ανάπτυξη κλπ, ούτε λόγος…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria