ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Α’ Κατηγορία: Το Pre game της 18ης αγωνιστικής - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α’ Κατηγορία: Το Pre game της 18ης αγωνιστικής

Παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το μενού της 18ης αγωνιστικής ημέρας, όπου το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε κορυφή και βάση.

Ο μέχρι πρότινος «καλός μαθητής» Α.Ο. Κάστωρ, που ήταν σχεδόν «άριστος» στις επιδόσεις του (δύο μόλις ισοπαλίες όλο και όλο) μέχρι πριν την αναμέτρησή του με τον «Ηρακλή» στην Πολυκάρπη την περασμένη εβδομάδα, μη καταφέρνοντας σε αυτό το «τεστ» του, όμως, να … γράψει πάνω από τη βάση, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα με 2-1 στη φετινή σεζόν, μοιραία έδωσε το δικαίωμα στους…. διώκτες του να τον πλησιάσουν στον ένα βαθμό, ενώ, ταυτόχρονα, έδωσε και νέο «χρώμα» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κάστορες», λοιπόν, που δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στην Πολυκάρπη την προηγούμενη αγωνιστική, καλούνται αύριο (3 μ.μ.) να αντιμετωπίσουν στο Άργος Ορεστικό τον Παναργειακό, σε ένα ματς πολύ κρίσιμο για την περαιτέρω πορεία τους στο πρωτάθλημα, καθότι αν δεν καταφέρουν να φύγουν από εκεί νικητές, τότε, το πιθανότερο είναι να χάσουν την πρωτοκαθεδρία στον πίνακα της βαθμολογίας και, ίσως, να επηρεαστούν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά. Οι «κοκκινόμαυροι», από την άλλη, που έμειναν χωρίς στόχο πλέον στη φετινή σεζόν, απελευθερωμένοι από άγχη, θα επιδιώξουν τη νίκη για το πρεστίζ περισσότερο της ομάδας τους και λιγότερο για να κάνουν «κακό» στον Κάστορα, που, να σημειωθεί, ότι θα παραταχθεί στο γήπεδο με δύο σημαντικές απουσίες (Δινάδη και Κράτσιο), οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον «Ηρακλή» στην Πολυκάρπη. Να υπενθυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο ο Κάστορας είχε νικήσει τον Παναργειακό με σκορ 4-2.

Στο… στρατόπεδο, τώρα, του «Μέγα Αλέξανδρου» Καλλιθέας, όπου, δικαιολογημένα, επικρατεί ευφορία, καθότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για ένα ακόμη «τρίποντο» στο αυριανό παιχνίδι τους με τη «Δόξα» Αμπελοκήπων στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, έχοντας, παράλληλα, το μυαλό τους και στο ματς του Παναργειακού με τον Κάστορα, ευελπιστώντας σε νέο… στραβοπάτημα των «βυσσινί». Οι «κυανοκίτρινοι», θυμίζουμε, ότι στον α’ γύρο είχαν δυσκολευτεί ιδιαίτερα στους Αμπελόκηπους, περνώντας, ωστόσο, από εκεί νικηφόρα με σκορ 0-1.

Η 18η αγωνιστική, όμως, δεν περιλαμβάνει μονάχα ένα ντέρμπι, αυτό του Παναργειακού με τον Κάστορα, αλλά κι ένα ακόμη, αυτό της «Αστραπής» Μεσοποταμίας με τον «Ηρακλή» Πολυκάρπης, από του οποίου αγώνα το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά για τις τύχες των δύο ομάδων αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν να… σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο η «Αστραπή» είχε παίξει σπουδαία μπάλα στην Πολυκάρπη, επικρατώντας με το αγγλικό σκορ 2-4 του «Ηρακλή».

Στο πλαίσιο, πάντως, της 18ης αγωνιστικής ημέρας, αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως αυτό που θα διεξαχθεί στην Κορησό ανάμεσα στην τοπική «Δόξα» και στην εξαιρετικά φορμαρισμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα Καστοριά, που εδώ κι έξι συνεχόμενες αγωνιστικές αγνοεί το χρώμα της ήττας, έχοντας, επιπλέον, εγκαταλείψει και τον… πάτο της βαθμολογίας. Στον α’ γύρο, οι ‘’μαυραετοί’’ είχαν περάσει νικηφόρα (1-2) από την Καστοριά.

Στην Κολοκυνθού, τώρα, ο τοπικός Κρόνος θα φιλοξενήσει τον ουραγό στη βαθμολογία ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ο οποίος, είναι βέβαιο, ότι θα κληθεί αύριο να παίξει, ίσως, το τελευταίο του «χαρτί» αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό από την κατηγορία. Στον α’ γύρο ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στο Κωσταράζι με σκορ 3-1 του Κρόνου.

Στο γήπεδο του Νταηλάκη, οι «κυανόμαυροι», που δεν απέφυγαν την ήττα (3-2) το περασμένο Σάββατο στη Λεύκη από τον ΠΑΣ, θα φιλοξενήσουν αύριο τους «κυανόλευκους» του Μαυροχωρίου, σε ένα ματς ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα, με εκείνο το 0-0 του α’ γύρου να έχει αφήσει επιπλέον …λογαριασμούς, ενώ στο Μανιάκοι, τα «ελάφια», που πέτυχαν σπουδαία νίκη (3-4) στο Κωσταράζι επί του ΠΑΟΚ προ μίας εβδομάδας, θα κοντραριστούν με τον ΠΑΣ Λεύκης, με τον αγώνα του α’ γύρου, να θυμίσουμε, ότι είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria