ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ‘’Αφεντικό’’ της πόλης ο ΑΓΣΚ Καστοριάς, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 2-0 του πρωτοπόρου μέχρι πρότινος ‘’Μέγα Αλέξανδρου’’ Καλλιθέας - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ‘’Αφεντικό’’ της πόλης ο ΑΓΣΚ Καστοριάς, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 2-0 του πρωτοπόρου μέχρι πρότινος ‘’Μέγα Αλέξανδρου’’ Καλλιθέας

Επανήλθε στο… ρετιρέ ο ΑΟ Κάστωρ – Τεράστιο ενδιαφέρον στην κορυφή, αλλά και στη βάση της βαθμολογίας

‘Ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων δείχνει να είναι το φετινό, στο οποίο, επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του και βάσει των αποτελεσμάτων της 19ηςαγωνιστικής ημέρας, αυτό απόκτησε τεράστιο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στη βάση της βαθμολογίας.

Την κορυφή, λοιπόν, της βαθμολογίας, δεν πρόλαβε να τη χαρεί πάνω από μία αγωνιστική ο ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας, ο οποίος στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΑΓΣΚ Καστοριάς,παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα μετά από 11 αγωνιστικές με το καθαρό σκορ 2-0 και να επανέλθει στη 2η θέση. Αντίθετα, οι ‘’γουναράδες’’ έδειξαν ωριμότητα, επιβεβαιώνοντας σε ένα πολύ δύσκολο ματς τη μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική τους ανάκαμψη.

Στο… ρετιρέ της βαθμολογίας αλλά και στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη κατάφερε, τελικά, να λυγίσει τη σθεναρή αντίσταση της ‘’Δόξας’’ Κορησού και να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-0, βάσει της οποίας δημιούργησε διαφορά και πάλι 2 βαθμών από τη 2η θέση, στην οποία συγκατοικούν η Καλλιθέα και η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας.

Στη… λεωφόρο των επιτυχιών, μετά από μία αγωνιστική, επανήλθε η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας, που… απέδρασε με το πολύτιμο ‘’τρίποντο’’ από το γήπεδο του Άργους Ορεστικού, όπου επικράτησε του Παναργειακού με σκορ 0-1, παραμένοντας, ταυτόχρονα, σε ανοδική τροχιά.

Σε απόσταση βολής (3 β. ) από την κορυφή καραδοκεί ο ‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης, μετά τη δραματική νίκη με σκορ 1-0 που πέτυχε επί του Νταηλάκη, σε ένα επεισοδιακό ματς που κρίθηκε στο 90’, ύστερα από πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Βαθμολογική ανάσα για τη ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, στο… στρατόπεδο της οποίας επέστρεψαν τα χαμόγελα της νίκης μετά από 3 αγωνιστικές, σημειώνοντας ,μάλιστα, την πρώτη της νίκη για το 2016, επικρατώντας με σκορ 4-2 του Κρόνου.

Σπουδαία νίκη στο γήπεδο του Μαυροχωρίου επί του τοπικού ‘’Γράμμου’’ με σκορ 1-2 πέτυχε η ΑΕ Γραμμοχωρίων, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, βάζοντας, παράλληλα σε μεγάλες περιπέτειες τους γηπεδούχους.

Τέλος, ο ΠΑΣ Λεύκης αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, τελικά απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (2-2), παραμένοντας, ωστόσο, στην επικίνδυνη ζώνη, βυθίζοντας, από την άλλη, τους ‘’μαυραετούς’’ σε απόγνωση, μιας και οι πιθανότητες παραμονής τους στην κατηγορία είναι, πλέον, από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Τα αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 2 2
ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΡΟΝΟΣ 4 2
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 1 2
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 1 0
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 3 0
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 0 1
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α ΚΑΤ.
Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 57 11 48
2 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 61 13 46
3 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 46 22 46
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 53 19 45
5 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 41 23 33
6 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 30 30 29
7 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 28 38 22
8 ΚΡΟΝΟΣ 29 49 22
9 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 24 28 19
10 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 25 64 16
11 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 32 40 14
12 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 25 36 14
13 ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 24 49 14
14 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 19 72 6

EΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ
ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria