Δυναμική η συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στις κινητοποιήσεις - OlaDeka

Δυναμική η συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στις κινητοποιήσεις

Δείτε αναλυτικά τις δράσεις

Ανταποκρινόμενη στο με αριθμό πρωτοκόλλου 600/14/8γ, από 23 Ιανουαρίου 2016 κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις, με το οποίο οι τελευταίες κλήθηκαν να συμμετάσχουν δυναμικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και σε συνέχεια της με αριθμό πρωτοκόλλου 600/14/8-β, από 22-01-2016 κοινής ανακοίνωσης των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς προέβη στις κάτωθι ενέργειες:

Α) 29.01.2016: Επίσκεψη του Δ.Σ. στο μπλόκο Εγνατίας Οδού του κόμβου Άργους Ορεστικού, κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των αγροτών.
Β) 30.01.2016.: Επίσκεψη του Δ.Σ. στα γραφεία των Βουλευτών Καστοριάς, όπου συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Γ) 04.02.2016: Συμμετοχή στη Γενική Απεργία και κάθοδος προσωπικού ενώπιον του Κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό κάθε κοινωνικής ομάδας που αναζητά, μέσω ειρηνικού αγώνα, το δικαίωμά της στην αξιοπρέπεια και την εργασία. Καλεί με τη σειρά της τους φορείς λήψης αποφάσεων σε ουσιαστικό διάλογο, με σκοπό την κατάρτιση ενός βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος που θα επενδύει στην εργασία και θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα της παρούσας και των μελλοντικών γενεών.

Για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς
Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας 

Θωμάς Νάτσης            Μηνάς Κωστίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria