Δημοπρασία NAFA : Άγγιξε το top- lot στα Βlack ΝAFA females η Καστοριανή εταιρεία EGO GROUP – ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ - OlaDeka

Δημοπρασία NAFA : Άγγιξε το top- lot στα Βlack ΝAFA females η Καστοριανή εταιρεία EGO GROUP – ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ

Mε την συμμετοχή 250 περίπου αγοραστών, εκ των οποίων 25 Έλληνες, ξεκίνησε σήμερα η πρώτη δημοπρασία της περιόδου για το δημοπρατήριο της Βορ. Αμερικής της NAFAστο Τορόντο του Καναδά.

Η συνολική προσφορά αποτελείται από 4 εκ. δέρματα, ενώ η πρώτη ημέρα περιλάμβανε την προσφορά σε θηλυκά δέρματα στα είδη Pastel (130.000), Black (370.000), Mahogany (250.000) και 130.000 pastel αρσενικά.

Κύριοι αγοραστές ήταν η Κορέα, η Κίνα, ενώ και η Ελλάδα παρά τις συνθήκες που επικρατούν συμμετέχει με ικανοποιητικό αριθμό αγοραστών κάνοντας ωστόσο επιλεκτικές αγορές. Οι τιμές όπως είναι αναμενόμενο είναι πτωτικές, και σίγουρα ελκυστικές για τους αγοραστές, ενώ σε ορισμένα είδη που προσφέρθηκαν την πρώτη ημέρα όπως ήταν φυσικό υπήρξαν αποσύρσεις δερμάτων.

Στο μεταξύ κατά τη σημερινή διαδικασία προσφοράς κορυφαίου top lot Black NAFA Females, υπήρξε έντονος ανταγωνισμός μεταξύ της Καστοριανής εταιρείας EGO GROUP – ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ και ενός Κινέζου αγοραστή, το οποί τελικά εξασφάλισε ο κινέζος προς 980 $, έναντι 960 του Σαλαγιάννη.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει προσφορά αρσενικών δερμάτων Black (370.000), Mahogany (250.000) και Pearl (325.000), όπου οι Έλληνες αγοραστές προβλέπεται να έχουν δυναμικότερες αγορές, όπως άλλωστε συνηθίζεται στα αρσενικά δέρματα, ενώ και στο toplot πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι Έλληνες αγοραστές για την απόκτησή του

Με βάση λοιπόν τα δεδομένα που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά της γούνας, όλοι οι εμπλεκόμενοι δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί πλέον στα νέα δεδομένα των καταστάσεων και φυσικά να αναθεωρήσουν ορισμένα πράγματα και να βρίσκονται σε αναμονή. Είναι γνωστό σε όλους, δημοπρατήρια, φαρμαδόρους, αγοραστές δερμάτων, και εμπόρους έτοιμων ενδυμάτων ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων 20 ετών, μιας και ο κλάδος περνάει μία ισχυρή κρίση, αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα και η αισιοδοξία για την ανάκαμψη, που όλοι ευελπιστούν να έρθει σύντομα. Απλά τη συγκεκριμένη περίοδο χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria