Γιατί αισθάνεται «θυμωμένος» ο Γιώργος Νικητίδης; - OlaDeka

Γιατί αισθάνεται «θυμωμένος» ο Γιώργος Νικητίδης;

Στις 12 Ιανουαρίου (αρκετά πριν από τις πρόσφατες νέες διακρίσεις του Ιωάννη) είχα κάνει το πιο κάτω σχόλιο:
” Θα αναφερθώ σε αυτά που -φυσικά- ο ίδιος δεν θα έλεγε ποτέ.
Ο Γιάννης (Ιωάννης, για εμάς που έχουμε την χαρά να έχουμε δουλέψει μαζί του εδώ και χρόνια) είναι ένας Αθλητής (το κεφαλαίο Α δεν είναι από τυπογραφικό λάθος) με μια πολύ σημαντική προσωπικότητα, αφού ο συνδυασμός του ήθους και της επιμονής με την φυσική κατάσταση και την συνεχή προσπάθεια είναι ακριβώς εκείνα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν έναν αξιόλογο αθλητή και μαζί έναν εξαίρετο άνθρωπο. Όλα αυτά -όπως κι ο ίδιος λέει- δεν ήρθαν τυχαία, αφού ο Γιάννης είχε πάντα δίπλα του από τα πρώτα βήματα, αλλά και αργότερα, έναν επίσης σημαντικό «αθλητάνθρωπο», τον πατέρα του Βαγγέλη (σήμερα Ομοσπονδιακό-Εθνικό Προπονητή του Σκι) καθώς και την μητέρα του Αφροδίτη.
Όπως ανέφερα και πιο πάνω, είχα και έχω την χαρά να έχω δουλέψει και να συνεχίζω να δουλεύω και με τους δυο (τον προπονητή-πατέρα και τον αθλητή-γιο), εδώ και χρόνια και στην χιονοδρομία (σκι καταβάσεων) αλλά και στο θαλάσσιο-σκι όπου ο Γιάννης από πολύ μικρός είχε επίσης πολύ σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις – παρά το γεγονός ότι γενικά δεν γίνεται αναφορά σε αυτές.
Σήμερα, από την θέση του Γεν. Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την εξέλιξη που κατάφερε να έχει ένα παιδί από την περιοχή μας και ταυτόχρονα «θυμωμένος» γιατί δεν κατάφερα ποτέ να τον πείσω να ενταχθεί στην αθλητική οικογένεια του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς.
Τέλος και μέσα από αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να απευθύνω στο Γιάννη τα Συγχαρητήριά μου, για όλα αυτά που μέχρι σήμερα κατάφερε και να του ευχηθώ να είναι υγιής και δυνατός για να μας εκπροσωπήσει στην επόμενη χειμερινή Ολυμπιάδα το 2018, δείχνοντας έτσι τον δρόμο και σε άλλους αθλητές από την περιοχή μας.
Γιώργος Νικητίδης
Γεν.Γραμ. Ε.Ο.Χ.Α. & Πρόεδρος του Σ.Χ.Ο.Κ ”

Το τελευταίο διάστημα ο Ιωάννης, με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις του, απλά επιβεβαιώνει τις ελπίδες όλων μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria