ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ 2 ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ - Η ΠΡΩΤΗ ΗΠΙΑ, ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ - OlaDeka

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ 2 ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ – Η ΠΡΩΤΗ ΗΠΙΑ, ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ

Η “μονταζιέρα” της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Νέα αποκάλυψη από το oladeka.com αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση και στοχοποίηση του κλάδου της γούνας από την ηγεσία του υπουργείου παιδείας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος έστειλε δύο (2) διαφορετικά έγγραφα προς στις σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας, μέσα σε δύο μέρες.

Μία εγκύκλιος εστάλη από την περιφερειακή διεύθυνση στις 22-02-16 και μια άλλη (μονταρισμένη-πειραγμένη) στις 23-02-16!

Και βέβαια οι διαφορές είναι οφθαλμοφανείς:

Η μια είναι τυπικότατη, ηπιότατη, λιτή και δεν περιέχει καμία αναφορά σε ζώα και κυρίως γουνοφόρα!

Η δεύτερη όμως, αποτέλεσμα μονταζιέρας, έχει διαμορφωθεί στα μέτρα κάποιου…εντολέα που με άγνωστο τρόπο επιβάλει στον εντολοδόχο συντάξαντα τις αλλαγές που προκάλεσαν την ένταση.

Το ρεπορτάζ τρέχει και οι ενδείξεις είναι πολλές για γνωστούς – αγνώστους εχθρούς του παραδοσιακού Δυτικομακεδονικού παραγωγικού ιστού της γουνοποιίας. Καλό θα είναι οι συγκεκριμένοι κύριοι, να έχουν υπόψιν τους ότι επιτιθέμενοι στη γούνα, δεν τα βάζουν με κάτι άψυχο άυλο και αόριστο. Τα βάζουν με ανθρώπους, εργαζόμενους, μια ολόκληρη κοινωνία που αποτελεί σπάνιο παράδειγμα παραγωγικής προσπάθειας και λειτουργίας σε ένα ζοφερό κλίμα αβεβαιότητας και οικονομικής δυσπραγίας στην οποία βυθίζεται όλη η χώρα!

Παρ όλα αυτά, εικασίες πολλές μπορεί να γίνονται, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτε.

Όμως το ζήτημα είναι ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων πιστεύει και πρεσβεύει, και όχι να ψάχνει εύκολη απόθεση ευθυνών αλλού!!

Και επίσης πρέπει να θυμίσουμε πως την εκπαιδευτική πολιτική την ασκεί το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής του Υπουργείου και όχι ο κάθε σύμβουλος, παρασύμβουλος, εξωθεσμικός παράγοντας και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Το ΙΕΠ έχει την ευθύνη των προγραμμάτων και του Αναλυτικού Προγράμματος και των εκπαιδευτικών διαδικασιών!

Μένει να ρωτήσουμε:

Γιατί κύριε Κωνσταντόπουλε στείλατε δύο έγγραφα στις σχολικές μονάδες; Γιατί το δεύτερο κείμενο στοχοποιούσε τη γουνοποιία;

Τι σας έκανε να δείξετε τέτοιον ζήλο με αυθαίρετη λογική σε σχέση με την αρχική και μοναδική εγκύκλιο του υπουργείου;

Τι σας επηρέασε κύριε διευθυντά;

Ή καλύτερα, ποιος σας επηρέασε κύριε διευθυντά;

Έπαιξε ρόλο ο εμμονικός εχθρός της γουνοποιίας, της Καστοριάς, της Σιάτιστας και της Δυτικής Μακεδονίας Θέμης Δημητρακόπουλος;

Περιμενουμε απαντήσεις κύριε διευθυντά. Και περιμένοντας, σας λέμε ότι η αντίσταση σε κάθε είδους πιέσεις θέλει τσαγανό και πολύ ισχυρό χαρακτήρα!

Δείτε τις τυμπανοκρουσίες και τις χαρούλες που κάνει ο Δημητρακόπουλος στο Facebook λίγο μετά τη λειτουργία της μονταζιέρας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας. Αλήθεια πολύ …άμεσα ενημερώθηκε για την αποστολή του νέου κειμένου στα σχολεία!

Δεν είχε άλλη δουλειά ο πολυπράγμων σύμβουλος του υπουργείου και οικολόγος των βορείων προαστείων; Παραμόνευε για να ενημερωθεί το πότε θα εκδώσει νέα εγκύκλιο η ΠΔΕΔΜ; Και πως το ήξερε ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί; Διαθέτει μαντικές ικανότητες; Ή μήπως το ήξερε συμμετέχοντας ως πρωταγωνιστής στο …μοντάζ;

 

 

ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΖΩΑ! :)Αυτό το υπο…

Δημοσιεύτηκε από Θέμης Δημητρακόπουλος στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

sxoleia-a-egkyklios

 

 

EPISTOLH-KONSTANTOPOULOU

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria