Απίστευτα ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία των Ελλήνων στην Δημοπρασία της NAFA στο Τορόντο του Καναδά ! - OlaDeka

Απίστευτα ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία των Ελλήνων στην Δημοπρασία της NAFA στο Τορόντο του Καναδά !

Ρεπορτάζ από το Τορόντο

1 Φλεβάρη 2016 – Η δεύτερη ημέρα δημοπρασίας Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου στη NAFA ξεκίνησε με την πώληση αρσενικών μαύρων βιζόν.
Σε αντίθεση με τις πρόσφατες τάσεις της αγοράς, η συλλογή των Μαύρων αρσενικών βιζόν της NAFA πουλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό, με καλή υποστήριξη από την Ελλάδα και την Κίνα.

Τα  αποτελέσματα της δεύτερης μέρας μπορούν να αποδοθούν στις ενέργειες μάρκετινγκ και προώθησης της ομάδας της NAFA, καθώς και στους παραγωγούς της, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρία παράγουν την υψηλότερη ποιότητα Μαύρου βιζόν στον κόσμο.

Τα αρσενικά Black NAFA πουλήθηκαν στο 93% με μέσο όρο τιμής $ 40,02.

Μιχαλης Βογιατζης
Μιχαλης Βογιατζης

 

George Salagiannis from Ego Group got the Black NAFA Males Top Lot at $600
George Salagiannis from Ego Group got the Black NAFA Males Top Lot at $600

Τα αρσενικά Mahogany πουλήθηκαν υπό δυνατό ανταγωνισμό, ειδικά στα κοντότριχα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Ελλάδα ήταν εκπληκτικά ενεργή, ενώ η Κίνα ήταν ο μεγαλύτερος αγοραστής τόσο στην αίθουσα, όσο και μέσω της συμμετοχής στις υψηλής ταχύτητας online υπηρεσίες δημοπρασιώντης NAFA.

Τα αρσενικά Gold quality Mahogany πουλήθηκαν κατά 66% με μέσο όρο $ 37,06.

Η υψηλής ποιότητας συλλογή Pearl collection της NAFA συνάντησε επιλεκτική ζήτηση, αλλά οι τιμές που επιτεύχθηκαν ήταν εναρμονισμένες με τα πρόσφατα επίπεδα της αγοράς.

Μια μικρή συλλογή Lavender mink πέτυχε καλές πωλήσεις, επιτυγχάνοντας υψηλές τιμές για τα δεδομένα της σημερινής αγοράς.

Χρυσό ποιότητας αρσενικά Λεβάντα πωλούνται 78% κατά μέσο όρο $ 52,40. Χρυσό ποιότητας θηλυκά Λεβάντα πωλούνται 76% κατά μέσο όρο $ 45,05.

Το Top Lot αρσενικών Black NAFA, αγοράστηκε από τον Καστοριανό Γιώργο Σαλαγιάννη (Ego – Group) για $ 600. Παράχθηκε από Zimbal βιζόν.

Οι Ελληνες γουνοποιοί για ακόμη μια φορά έδειξαν παρ´ολα τα προβληματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος οτι η Ελλαδα υπάρχει και πρωταγωνιστεί ! Απέκτησαν μεγάλες  ποσότητες των κορυφαίων στο κόσμο Black NAFA δερματων.

January-Aucton-Day3-1 January-Aucton-Day3-2 January-Aucton-Day3-3 January-Aucton-Day3-4 January-Aucton-Day3-6 January-Aucton-Day3-7 January-Aucton-Day3-9

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria