Αμφιλεγόμενη η απόφαση του Δήμου Καστοριάς για το Τζαμί. Στην τελική ψηφοφορία δεν ψήφισε ΝΑΙ η κ. Πετσάλνικου - OlaDeka

Αμφιλεγόμενη η απόφαση του Δήμου Καστοριάς για το Τζαμί. Στην τελική ψηφοφορία δεν ψήφισε ΝΑΙ η κ. Πετσάλνικου

Να δουν το βίντεο του alphafm.gr στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση γιατί η απόφαση του δήμου άλλα βγάζει.

Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας ο ίδιος ο πρόεδρος ανακοινώνει 13 υπέρ και στην απόφαση που δημοσίευσε χθες ο δήμος Καστοριάς γράφουν 14 υπέρ γιατί μόνο έτσι περνά……

Η απόφαση δεν ισχύει διότι φαίνεται καθαρά και από το αποκαλυπτικό βίντεο του alphafm.gr η ανακοίνωση του αποτελέσματος η οποία μάλιστα γίνεται από τον ίδιο τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Δείτε το βίντεο.

Η εισήγηση για το τζαμί φαίνεται να πέρασε οριακά με την ψήφο του προέδρου δηλ. αλλά στην ουσία δεν έχει περάσει. Δεν ψήφισε ούτε η ΑΝΝΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ – Να τα βλέπουν στην αποκεντρωμένη αυτά.

Αμφιλεγόμενη και πολύ περίεργη η ψηφοφορία για το Τζαμί με την εισήγηση Παπαδημητρίου η οποία αποδοκιμάστηκε και από την ίδια του την ομάδα.

Δείτε την στιγμή που πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Παπαδόπουλος ρωτά ποιοι δεν ψηφίζουν και δείτε την ώρα της θετικής ψήφου η κ.Α.Πετσάλνικου δεν σηκώνει καν το χέρι της αλλά την έχουν περάσει στα ΝΑΙ.
Μάλιστα την ρωτά η Ματούλα Αντωνίου και εκείνη κουνά αρνητικά το κεφάλι της.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ.Πετσάλνικου  δήλωσε πως μετά την συνεδρίαση πήγε στον πρόεδρο και είπε πως την ψηφίζει την εισήγηση.
Αυτά δεν ισχύουν πουθενά, φυσικά και μια ψηφοφορία κλείνει δημόσια εκείνη την στιγμή και όχι την ώρα του καφέ μετά από 3 ώρες.

Δεκάδες φορές έχουμε ακούσει και έχουμε δει τον πρόεδρο του Δ.Σ Καστοριάς με αυστηρό ύφος να λέει σε συμβούλους που ζητούν τον λόγο μετά από μια ψηφοφορία να τους λέει τέλος έγινε η ψηφοφορία δεν μπορείτε να μιλήσετε ούτε να αλλάξετε την ψήφος σας.

Απλά στην συγκεκριμένη εισήγηση και απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υπάρχει πρόβλημα. Όσοι το αγνοούν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες ειδικά μετά την αποκάλυψη μας πως φαίνεται καθαρά πως δεν περνά αυτή η αμφιλεγόμενη εισήγηση.

Στο ξεκίνημα του θέματος υπήρξε αρχική ψηφοφορία όπου η κ. Πετσάλνικου είχε σηκώσει το χέρι της για ναι αλλά ταυτόχρονα για οχι είχαν σηκώσει και άλλοι 3 Δ.Σ της πλειοψηφίας που στην συνέχεια το έκαναν παρών ( αυτά πηγαίνουν στο ΟΧΙ).

Επομένως ο πρόεδρος ζήτησε εκ νέου ψηφοφορία για ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΠΑΡΩΝ που σημαίνει πως ισχύει η τελευταία φορά που έγινε και η νέα ψηφοφορία

Τις δικές τους ευθύνες για όλο αυτό έχουν και όλοι οι σύμβουλοι του δήμου Καστοριάς και όχι μόνο που τώρα πια γίνεται γνωστό το όλο θέμα.

Να τα βλέπουν στην αποκεντρωμένη όλα αυτά…….

Δείτε αναλυτικά το επίμαχο βίντεο του alphafm.gr – Το  βίντεο να το δουν και στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

68ΑΒΩΕΥ-ΞΚΞ.pdf

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria