ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ - OlaDeka

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ

Και την κ. Αντωνίου δεν τη θεωρούμε άμοιρη ευθυνών

Με έκπληξη είδαμε την απάντηση της Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, με την οποία, αρνείται την πρόσκλησή μας για δημόσιο διάλογο αναφορικά με το φλέγον ζήτημα του ασφαλιστικού που αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για τον αγροτικό κόσμο, παρά το ότι η ίδια έχει «την αγωνία για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα», όπως δηλώνει στο κείμενο που μας απέστειλε.

Διερωτόμαστε για ποιο λόγο η κ. Τελιγιορίδου θεωρεί «αναποτελεσματικό και αποσπασματικό» έναν διάλογο που επιδιώκουμε να έχουμε με την εκπρόσωπο του νομού μας στο Κοινοβούλιο, τον οποίο ζητούμε να γίνει δημόσια, έτσι ώστε να ενημερωθεί και όλη η τοπική κοινωνία.

Αποδείξαμε, άλλωστε, και στο παρελθόν ότι μπορούμε, εμείς οι αγρότες της Καστοριάς, παρά τα τεράστια πλήγματα που δεχόμαστε, να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και να μη δημιουργούμε εντάσεις, ακόμη και στις πιο κρίσιμες στιγμές, όπως, για παράδειγμα, στην παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στο Αεροδρόμιο Καστοριάς, όπου αφήσαμε τους βουλευτές να μας εξηγήσουν τις θέσεις τους, ζητώντας να ακούσουν κι αυτοί τις δικές μας.

Η κ. Τελιγιορίδου μας απαντά ότι θα προωθήσει τις προτάσεις μας στα αρμόδια υπουργεία και μας ζητά να συν αποφασίσουμε όλοι μαζί – σε χρόνο που κρίνουμε απαραίτητο – τι θέλουμε για το μέλλον του τόπου μας. Πώς, όμως, θα γίνει αυτό αν δεν δέχεται τη συζήτηση μαζί μας;

Από την άλλη πλευρά, η κ. Αντωνίου, ναι μεν δέχεται να συζητήσει μαζί μας, όμως, οφείλει να γνωρίζει ότι δεν τη θεωρούμε άμοιρη ευθυνών, ως μέλος μία παράταξης που κυβέρνησε τα προηγούμενα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων δεχθήκαμε επίσης πολλαπλά χτυπήματα.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Π. Ε. Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria