Στην EGO GROUP – ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ το Top-Lot Βlack ΝAFA males - OlaDeka

Στην EGO GROUP – ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ το Top-Lot Βlack ΝAFA males

Mετά από δυνατό ανταγωνισμό

Mε την συμμετοχή 250 περίπου αγοραστών, εκ των οποίων 25 Έλληνες, συνεχίστηκε και σήμερα η πρώτη δημοπρασία της περιόδου για το δημοπρατήριο της Βορ. Αμερικής της NAFA στο Τορόντο του Καναδά.

Η συνολική προσφορά αποτελείται από 4 εκ. δέρματα, ενώ η δεύτερη ημέρα περιλάμβανε την προσφορά σε αρσενικά δέρματα στα είδη Black (370.000), Mahogany (250.000) και Pearl (325.000), στα οποία η Ελλάδα – όπως αναμενόταν – ήταν πολύ δυνατή.

Οι τιμές όπως ήταν αναμενόμενο ήταν πτωτικές, αλλά σίγουρα ελκυστικές για τους αγοραστές, ενώ σε ορισμένα είδη που προσφέρθηκαν υπήρξαν αποσύρσεις δερμάτων.

Στο μεταξύ πριν λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσφοράς κορυφαίου top lot Black NAFA males Zimbal Mink, στην οποία υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, ωστόσο, όμως, αυτό που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει στο χθεσινό Top-Lot η Καστοριανή εταιρεία EGO GOUP – ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, το κατάφερε σήμερα όπου μετά από έντονο ανταγωνισμό, τελικά το εξασφάλισε προς 600 $.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει προσφορά Θηλυκών δερμάτων Demi Brown (500.000), Blue Iris (110.000), Sapphire (80.000) και Silverblue (275.000).

Bobby-with-George-Salagiannis_MG_4882
George Salagiannis , Sakis Maleganos and Bobby Poulios
Zimabls-ego_MG_4876
George Salagiannis with the Zimbal Family and the President of NAFA

January-Aucton-Day3-9

BlackNAFA-Male-George-Salagiannis-for-ego_MG_4860

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria