Η AMERICAN LEGEND ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ CEO - OlaDeka

Η AMERICAN LEGEND ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ CEO

Και το όνομα αυτού είναι Dale Theisen

Η American Legend ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Dale Theisen ως νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο Dale μεταφέρει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της γούνας στην American Legend.

Η καριέρα του άρχισε το 1980 στη Μινεάπολη στη Δημοπρασία της Νέας Υόρκης.

Σύντομα μετακόμισε στην American Legend (πρώην Seattle Fur Exchange) ως εκπρόσωπος account της Βόρειας Αμερικής, αναλαμβάνοντας τον Διεθνή Εμπορικό Τομέα.

Αναβαθμίστηκε σε Διευθυντή Μάρκετινγκ, και προώθησε τα μινκ της ALC σε όλο τον κόσμο «κυνηγώντας» πελάτες στις δημοπρασίες.

Ο Dale διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και εμπειριών, το μάρκετινγκ, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, και τις δημοπρασίες.

Υπηρέτησε στην American Legend με τον προηγούμενο ρόλο του ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και η τεράστια γνώση και εμπειρία που έχει αποκτήσει από το 2006 και στις δύο πλευρές της βιομηχανίας, (της φάρμας και της αγοράς) αποτελεί μια ολοκληρωμένη δύναμη στο νέο του ρόλο ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση. Στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να παράσχω σταθερότητα και να εστιάσω στα του οίκου των δημοπρασιών μας ” δήλωσε ο Dale Theisen.

Ο Gerry Krieger, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ανέφερε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Dale αποδέχθηκε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Είμαστε βέβαιοι ότι θααποδώσει στο 110% στη νέα θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος. Οι γνώσεις του σε κάθε πτυχή της βιομηχανίας γούνας, έκαναν εύκολη την απόφαση για το διοικητικό συμβούλιο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Dale για την προώθηση των εμπορικών σημάτων της American Legend και της Blackglama».

 

Η American Legend λειτουργεί ως εταιρεία μάρκετινγκ που εδρεύει σε Σιάτλ – Ουάσιγκτον και ιδρύθηκε, κεφαλαιοποιείται, ανήκει και λειτουργεί από παραγωγούς βιζόν των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Διαθέτει πάνω από 300 ιδιοκτήτες μέλοι.

Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε για να ενεργοποιήσει τους παραγωγούς βιζόν της Βόρειας Αμερικής για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, και την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη εμπορία των γουνοδερμάτων.

Η πλούσια παράδοση και η μακρά ιστορία της American Legend χρησιμεύει ως απόδειξη για τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρονται από δύο παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα της εταιρείας BLACKGLAMA® και American Legend®. Ο Συνεταιρισμός απασχολεί παγκόσμια εκπροσώπους σε Άμστερνταμ, Καστοριά, Μόντρεαλ,  Μόσχα, Σεούλ, Σαγκάη,  Στοκχόλμη και Τόκιο.

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria