1.000 πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κολωνίας και παρενοχλούσαν Γερμανίδες - OlaDeka

1.000 πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κολωνίας και παρενοχλούσαν Γερμανίδες

Καταγγελία για βιασμό

Οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς στην γερμανική πόλη της Κολωνίας έγιναν εφιάλτης για δεκάδες Γερμανίδες, οι οποίες βγήκαν από τα σπίτια τους να διασκεδάσουν και βρέθηκαν να δέχονται οργανωμένες επιθέσεις από ομάδες ανδρών που έμοιαζαν με Άραβες ή Αφρικανούς.

Όπως μεταδίδει το Sputnik, το οποίο επικαλείται τη γερμανική Αστυνομία, περίπου 1.000 άνδρες που περιγράφηκαν ως Άραβες ή Βορειοαφρικανοί, συγκεντρώθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Κεντρικό Σταθμό της Κολωνίας και παρενοχλούσαν σεξουαλικά τις διερχόμενες γυναίκες, ενώ αναφέρθηκαν και πολλές ληστείες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι άνδρες σχημάτιζαν ομάδες, περικύκλωναν ασυνόδευτες γυναίκες και άρχιζαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά.

Τουλάχιστον 80 γυναίκες έχουν καταγγείλει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ότι έπεσαν θύματα ληστείας ή σεξουαλικής παρενόχλησης από τις ομάδες των αλλοδαπών, ενώ υπάρχει και μία καταγγελία για βιασμό.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας στην Κολωνία, Βόλφγκανγκ Άλμπερς (Wolfgang Albers), περιέγραψε τα περιστατικά ως “ένα έγκλημα σε εντελώς νέα διάσταση».

Πράγματι, είναι πρωτοφανές για τον δυτικό κόσμο 1.000 ξαναμμένοι άνδρες να κυνηγούν γυναίκες στο κέντρο ευρωπαϊκής πόλης.

Την Τρίτη η Δήμαρχος της Κολωνίας (Henriette Reker) συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση με εκπροσώπους της Αστυνομίας της Κολωνίας και της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Η κ. Ρέκερ κάλεσε την Αστυνομία να αντιμετωπίσει το ζήτημα αποφασιστικά και συμπλήρωσε ότι οι γερμανικές Αρχές δεν θα ανεχθούν τέτοια απάνθρωπα εγκλήματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι επιθέσεις προκάλεσαν νέες σκληρές επικρίσεις κατά της μερκελικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν στη Γερμανία μέσα στο 2015.

Η είδηση της μαζικής σεξουαλικής παρενόχλησης δεκάδων γυναικών από εκατοντάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες έχει γίνει πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria