Στρατιώτες «ισοπέδωσαν» με 50 σφαίρες αμάξι που δεν υπάκουσε σε μπλόκο έξω από τζαμί στη Γαλλία! - OlaDeka

Στρατιώτες «ισοπέδωσαν» με 50 σφαίρες αμάξι που δεν υπάκουσε σε μπλόκο έξω από τζαμί στη Γαλλία!

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

Τρόμος χθες  στη Γαλλία όταν ομάδα στρατιωτών που περιφρουρούσε, «γάζωσε» με 50 σφαίρες ένα διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο δεν σταμάτησε στο μπλόκο για έλεγχο!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από μουσουλμανικό τζαμί  στην πόλη Βαλάνς όταν ο άντρας που οδηγούσε το  αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκε στις ενδείξεις των στρατιωτών, τότε εκείνοι άνοιξαν πυρ χωρίς κανέναν δισταγμό και διέλυσαν στην κυριολεξία το αυτοκίνητο με 50 σφαίρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο πήγαινε να εμβολίσει τους στρατιώτες που είχαν την ευθύνη της φύλαξης του τζαμιού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν ενώ ο πρώτο τέθηκε υπό κράτηση.

FRANCE-MOSQUE1

Η αστυνομία αναζητά σύνδεση του οδηγού με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι καθώς ακόμη αναζητείται ο Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος είχε σπείρει το θάνατο για περισσότερους από 130 ανθρώπους στη πρωτεύουσα της Γαλλίας.

france-mosque3

Από τις σφαίρες των Γάλλων στρατιωτών υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του τζαμιού, ενώ τραυματίστηκαν ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων του στρατού αλλά και πιστοί. Ένας από τους  στρατιώτες χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο ενώ ένας πιστός χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria