ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Συνελήφθη και ο πεθερός της 37χρονης - OlaDeka

ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Συνελήφθη και ο πεθερός της 37χρονης

Συνελήφθη από τις Αρχές και ο πεθερός της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, Μανώλης Τσιουχάρας, πατέρας του συζυγοκτόνου της Κοζάνης.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του  και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του.

Ο πεθερός της 37χρονης και πατέρας του συζυγοκτόνου, Μανώλης Τσιουχάρας, συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο ρόλος του  πεθερού της 37χρονης και πατέρα του δράστη, Μανώλη Τσιουχάρα ερευνάται από τις Αρχές. Ο ίδιος υποστήριξε οτι η Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Από το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου αγνοείτο η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, Ανθή Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης η οποία, όπως καταθέτει ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, του είπε το βράδυ ότι θα έβγαινε μια βόλτα για ποτό και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο σύζυγός της, αν και οι αρχές εξετάζουν μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι είδαν την 37χρονη γύρω στις εννέα το πρωί της Κυριακής, 10 Ιανουαρίου, με μία σακούλα μανταρίνια στο χέρι τα οποία αγόρασε από πλανόδιο. Η Ανθή Λινάρδου, μάλιστα, έφυγε από το σπίτι της φορώντας νάρθηκα στο δεξί της πόδι έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε και δυσκολεύεται στο περπάτημα.
 Τι είπαν σύζυγος, πεθερός και συγχωριανοί
Ο σύζυγος της 37χρονης κατέθετε στην αστυνομία επί τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με την Espresso, φέρεται ότι είπε ότι από το απόγευμα του Σαββάτου φαινόταν πως κάτι την απασχολούσε: «Ηταν καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!».
«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει», προσέθεσε ο σύζυγός της.
Το θρίλερ περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από την εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης ο οποίος εκτιμά ότι η Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός Μανώλης Τσιουχάρας, εκτιμά ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή  στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».
Ωστόσο, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η αγνοούμενη είχε καταφέρει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία μετά τη μετακόμισή της από τον Πειραιά όπου ζούσε. «Είναι δυναμικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συμμετείχε στα κοινά και συγκλονίστηκα όταν μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί», λέει κάτοικος του Βελβεντού.
Και ενώ το μυαλό των κατοίκων της περιοχής πηγαίνει στο κακό, η αστυνομία κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με τις έρευνες να στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και να ερευνώνται όλα τα πιθανά σενάρια για την τύχη της γυναίκας.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria