ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ - Κρατά αποστάσεις ο Μπάμπης Καραταγλίδης - OlaDeka

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ – Κρατά αποστάσεις ο Μπάμπης Καραταγλίδης

Όχι που δεν θα κρατούσε…

KARATAGLIDHS

Κλήθηκε ή όχι ο πρόεδρος του ΕΒΕ να προεδρεύσει στην Ανοιχτή Συζήτηση που διοργανώνει ο ΣΕΓ;

Μια σειρά αντιπαραθέσεων έχει προκύψει από την ώρα που ο ΣΕΓ ανακοίνωσε την διεξαγωγή της Ανοιχτής Συζήτησης για τον κλάδο της γούνας, στις 23 Ιανουαρίου 2015, αναφορικά με το ποιοι φορείς κλήθηκαν και αποδέχθηκαν την πρόσκληση να συμμετέχουν στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση. Το “μήλον της έριδος” – μεταξύ άλλων – είναι το ΕΒΕ Καστοριάς, καθώς ο πρόεδρος τους Προφήτη Ηλία υποστηρίζει πως δεν κλήθηκε στην εκδήλωση, με τον πρόεδρο του ΣΕΓ να τον διαψεύδει.

Από την πλευρά του, πάντως, ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Μπάμπης Καραταγλίδης, μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ δήλωσε πως υπήρξαν συνομιλίες με τον ΣΕΓ, σε επίπεδο, ωστόσο, μίας Γενικής Συνέλευσης στην οποία θα είναι σύμφωνος όλος ο κλάδος.

«Αυτό που απάντησα ήταν ότι σε περίπτωση που ο κλάδος αποφασίσει να γίνει η Γενική Συνέλευση, με μεγάλη μου χαρά θα προεδρεύσω σε αυτήν. Η έννοια Γενική Συνέλευση δηλώνει τη συμμετοχή όλων. Αν, όμως, υπάρχει άρνηση ορισμένων φορέων να συμμετέχουν τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για Γενική Συνέλευση. Είναι διαφορετικό πράγμα η ανοιχτή συνάντηση με την Γενική Συνέλευση, στην οποία προσκλήθηκα να προεδρεύσω. Σε μία τέτοια ανοιχτή συνάντηση ενδεχομένως να μην χρειάζεται και προεδρεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραταγλίδης.

Για τις δηλώσεις του Μηνά Κουτσουλιώτα πατήστε

http://oladeka.com/2016/01/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%B3-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%AF/

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria