Το Google Project Fi υποστηρίζει όλα τα tablets - OlaDeka

Το Google Project Fi υποστηρίζει όλα τα tablets

Google-fi-net

To Project Fi της Google είναι ένα ασύρματο δίκτυο που συνδυάζει την τεχνολογία Wi-Fi και την σύνδεση δεδομένων, ενώ δίνει επιστροφή χρημάτων στους χρήστες του. 

Αναλυτικότερα, το Project Fi βασίζεται στην ιδέα ότι συνδέονται μαζί του ποικίλες συσκευές με συνδεσιμότητα Wi-Fi ή δεδομένων και για όσο όγκο δεδομένων δεν χρησιμοποιούν οι συνδρομητές του, το δίκτυο φροντίζει να τους δώσει επιστροφή χρημάτων για τα δεδομένα που δεν χρησιμοποίησαν. Μέχρι σήμερα το Project Fi μπορούσε να συνεργαστεί μόνο με τα Google Nexus 6, Nexus 6P και Nexus 5X. H τελευταία είδηση για το Project Fi της Google είναι ότι υπάρχει η υποστήριξη και για tablets.

To μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσει κανείς μια ειδική SIM για δεδομένα και μόνο στη συσκευή του, με την Google να μπορεί να διαθέσει προσεχώς αυτές τις ειδικές SIM δεδομένων. Κάθε λογαριασμός θα μπορεί να έχει στην κατοχή του έως και 9 κάρτες, με σκοπό να γίνεται διαμοιρασμός δεδομένων μέχρι και μεταξύ 10 συσκευών, συμπεριλαμβανομένου και του κινητού τηλεφώνου του χρήστη της υπηρεσίας.

Ήδη η Google επιβεβαίωσε ότι τα Nexus 7, Nexus 9, iPad Air 2, iPad Mini 4, Samsung Galaxy Tab S θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το Project Fi. Το tablet δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς tethering ως φορητό hotspot.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria