“Πτολεμαΐδα, ο τόπος που κατοικώ”: Το περιοδικό που κυκλοφόρησε από τους μαθητές του 9ου Δημ. Σχολείου Πτολεμαΐδας και εισέπραξε θετικά σχόλια - OlaDeka

“Πτολεμαΐδα, ο τόπος που κατοικώ”: Το περιοδικό που κυκλοφόρησε από τους μαθητές του 9ου Δημ. Σχολείου Πτολεμαΐδας και εισέπραξε θετικά σχόλια

3

Κυκλοφόρησε με τίτλο “Πτολεμαΐδα, ο τόπος που κατοικώ”, το περιοδικό του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πλούσια σε εμφάνιση αλλά και περιεχόμενο έκδοση από τους μαθητές του τμήματος Ε1, στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Τοπικής Ιστορίας.

1

Σε αυτό περιέχονται πλήθος ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων, αλλά και φωτογραφίες της παλιάς Πτολεμαΐδας και αξιοθέατών της που συνέλεξαν οι μικροί μαθητές. Στο τέλος του προγράμματος, οι μαθητές κατάφεραν και έφτιαξαν μόνοι τους μια τρισδιάστατη μακέτα της πόλης!

Η εργασία, κατά την οποία αναπτύχθηκαν και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια παρουσιάστηκε σε μαθητές, γονείς, αλλά και στη Διεύθυνση Α’/Βάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, και έλαβε πλήθος θετικών σχολίων.Εκπαιδευτικός υπεύθυνος ήταν ο δάσκαλος των παιδιών κατά την περσινή σχολική χρονιά, Ηλίας Ηλιάδης.

Χωρίς τίτλο

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria