ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ - ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ 2016 - OlaDeka

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ – ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ 2016

Για 500 ευρω που χρειάζεται 22χρονη εγκυμονονούσα η Π.Ε. πέταξε το μπαλάκι στους πολίτες με άκομψες ενέργειες

karypidhs

Όλα τα ΜΜΕ της Καστοριάς δέχθηκαν παραμονή πρωτοχρονιάς (ανάμεσα τους και το oladeka.com) ένα δελτίο τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που έκανε έκκληση για οικονομική βοήθεια στους πολίτες της περιοχής. Η έκκληση αφορούσε σε μια συμπολίτισσα μας η οποία πρέπει να υποβληθεί σε αμνιοπαρακέντηση λόγω ενδείξεων ότι το κυοφορούμενο έμβρυο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Όλα τα διαδικτυακά μέσα δημοσίευσαν το δελτίο τύπου πιστεύοντας ότι λόγω της σοβαρότητας της περίπτωσης απαιτούνταν σοβαρό χρηματικό ποσό για τις ιατρικές ενέργειες και κάλεσαν τον κόσμο να ανταποκριθεί.

Το πρώτο πρόβλημα ήταν η αντίδραση της οικογένειας της εγκυμονούσας που απείλησε με μηνύσεις τους υπεύθυνους της Π.Ε. για την έκθεση και την προσβολή τους δημόσια για 500 ευρώ!

Ναι ! Όπως καταλάβατε το δεύτερο πρόβλημα ήταν το ποσό: 500 ευρώ! Η Π.Ε. Καστοριάς όταν άκουσε ότι η γυναίκα και το κυοφορούμενο παιδί της μπορεί να αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα υγείας, απάντησε αρνητικά στο να εξευρεθεί μια άμεση λύση!

Αντιθέτως για 500 ευρώ, εξέθεσε την γυναίκα και την οικογένεια της (αναφέρονταν το όνομα στο δελτίο τύπου) και έριξε το μπαλάκι στους πολίτες θέτοντας τους προ των …ευθυνών τους, ανακοινώνοντας στην ουσία έναν έρανο.

Επαναλαμβάνουμε όλα αυτά για 500 ευρώ! Την ίδια στιγμή που η περιφέρεια τρέφει 10δες κηφήνες με παχουλά οπίσθια και κρεμασμένους σκεμπέδες! Την ίδια ώρα που τα ποσά για χορηγίες σουβλακογιορτών και άλλων αισχρών αλισβερισιών, πάνε κι έρχονται!

Εκεί λοιπόν ήταν που το ποτήρι ξεχείλισε! Ο περιφερειάρχης κ. Θ.Καρυπίδης ενημερώθηκε από το oladeka.com και από τα υπόλοιπα μέσα για το δελτίο τύπου του αίσχους και αντέδρασε ακαριαία.

Ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη υγείας κ.Γιαννακίδη και το θέμα λύθηκε σε δευτερόλεπτα.

Ο περιφεριάρχης Δ.Μακεδονίας αντιμετωπίζει για πολλοστή φορά καταστάσεις που τον κάνουν να βράζει από θυμό. Αναγκάζεται για ακόμη μια φορά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά από υποθέσεις που δημιουργούν πολιτικά ανίκανοι και ελλιποβαρείς συνεργάτες του. Συνεργάτες που κρεμάνε συχνά τον περιφερειάρχη,την ομάδα και τις εξαγγελθείσες αρχές του.

Αναμένεται πολύ θερμό το 2016…

 

 

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ – ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ 2016

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria